LOADING

Type to search

Élem Ez+az

A csillagjegyed elárulja melyek azok a hibák, amelyeket *sokszor* elkövetsz a szerelemben

Share

Vagyunk, akik vagyunk, igaz? De valahogy van néhány tulajdonságunk, ami nem változik… (De ez talán nem is akkora baj.) 

Kos

Impulzív természetednek megfelelően képes vagy fejest ugrani egy kapcsolatba. Legyen szó akár egy alkalmi, akár egy tartós kapcsolatról, néha mintha a fontos dolgokat figyelmen kívül hagynád. Próbálj meg kicsit lassítani.

Bika

Szeretsz gondoskodni az emberekről, ezért néha tapadósnak titulálhatnak. Új szerelmednek hagyj egy kis levegőt, talán még jobban fog így szeretni.

Ikrek

Hajlamos vagy hol hidegen, hol pedig nagyon is forrón viselkedni a másikkal. Ha tetszik valaki, győződj meg róla, hogy ezt ő is tudja, ellenkező esetben a kapcsolat tartósságát kockáztatod.

Imádod a szerelmet, mint fogalmat és érzést, ezért nem egyszer történt már meg veled, hogy az első férfival összeálltál, aki egy kicsit emlékeztetett téged a hercegre a fehér lovon. Ne félj randizni és ismerkedni!

Oroszlán

Imádsz a figyelem középpontjában lenni,  de éppen ezért sajnos, sokszor a legbolondabb tagokba vagy képes beleesni. Próbálj meg valaki olyat keresni, aki nem olyan, mint te. Meg fogsz lepődni!

Szűz

Vérbeli anatlitikus vagy, nem csoda, hogy mindent túl elemzel, még egy rövid üzenetet is.  Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy néha kikapcsolsz, és megpróbálod nem túlkombinálni a dolgokat.

Mérleg

A szép dolgok és a szép emberek rabja vagy, ezért néha mintha egy kicsit magasra tennéd a lécet. Szuper, hogy vannak szabályaid, de ne feledkezz meg arról, hogy senki sem tökéletes.

Skorpió

Extra szenvedélyes vagy, ezért gyakran csak olyanokkal keveredsz kapcsolatba, akik fizikailag felettébb vonzók. Ne félj érzelmileg is belebonyólódni valamibe és főleg valakibe, mert azok a kapcsolatok, ahol csak a kémia működik, előbb-utóbb befuccsolnak.

Nyilas

Kalandvágyad és függetlenséged nem kevés párkapcsolat végét jelentette már. Összetört szívek hevernek mindenhol utánad. Ha tartós kapcsolatra vágysz, függetlenségedet muszáj lesz megosztani a másikkal.

Bak

Roppant célirányos és okos vagy és keményen tudsz dolgozni, ami egyben azt is jelenti, hogy nem tudsz mit kezdeni azokkal az emberekkel, akik kritizálni mernek téged. Mivel ilyen rosszul tűröd a kritikát, azonnal kipenderíted a másikat. Néha talán nem ártana egy kicsit kevésbé komolyan venni magadat.

Vízöntő

Egy igazi különc vagy, amivel nincs is semmi gond, kivéve amikor valaki olyasvalakihez vonzódsz, akinek aztán már tényleg minősíthetetlen a viselkedése. Pedig néha a normális is lehet elég jó.

Halak

Reménytelenül romantikus vagy, ezért gyakran (és igen gyorsan) képes vagy beleszeretni egy olyan alakba, aki egyáltalán nem érdemes a bizalmadra. Egy kicsit több racionalizmussal sok fejfájástól tudnád megkímélni magad a jövőben.

Nézd meg ezt is:

A csillagjegyed elárulja, hogy mi olyan *őrülten* vonzó benned!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *