LOADING

Type to search

Eszem-iszom Rácsodálkozom

A szupermodell étrendje, avagy mit eszik Gisele?

Share

Egy kicsit turkálunk a tányérjában, hogy utána nézzünk minek köszönheti, hogy még mindig zseniális formában van. Mert bizony azt nem adják ingyen… Innen nézve, nem biztos, hogy utána csinálnánk!

2015-ben Giselle visszavonult és lezárta hosszú és eredményes szupermodell karrierjét, ám ez nem jelenti azt, hogy eltűnt volna szem elől. Híres férje, Tom Brady, a New England Patriots hátvédje, és közös életük ránézésre tökéletes.

Gisele Instagramja tele van képekkel a családjáról, a szabadidejéről , és néhány kajás fotót is találunk. És ha azt kérdezed, vajon mit eszik Gisele (és Tom Brady) egy nap, máris mondom a választ.

 

@via Gisele

Reggeli

Meleg víz citrommal, egy tápanyagokban gazdag turmix organikus gyümölcsökből, majd befejezésként egy csomó különféle gyümölcs, tojás, glutén mentes kenyér kókuszvajjal, valamint avokádó. Bár Tom Brady hétvégéken inkább zabpalacsintát eszik.

Nasi

Gyümölcs, gyümölcs és még több gyümölcs! Gisele leginkább az éppen szezonális gyümölcsöket szereti, gyakran kivit, áfonyát, vagy épp epret nassol.

Ebéd

Gisele-nél minden a tápanyagokról szól. Szereti a vitamindús ételeket, a fogásokat általában olyan alapanyagokból állítja össze, mint a kelkáposzta, a quinoa, az avokádó, az édesburgonya vagy a brokkoli.

@via Gisele

Vacsora

Gisele igyekszik kerülni a vörös húsokat, és havonta legalább egyszer halat eszik. Családjával nagyon korán vacsoráznak – általában fél 6 körül – és igyekeznek főleg zöldségeket és gyümölcsöt enni.

Desszert

Gisele és Tom Brady mindig valamilyen nyers desszertet fogyasztanak.

És ha ez még nem lenne elég, évente kétszer Gisele méregtelenítő kúrát tart, amikor a teljes étrendje kelkáposzta, alma, vagy kígyóuborka. Látszólagosan ez remekül beválik, ugyanis Gisele egyenesen azt állítja, hogy ennek a kúrának köszönheti, hogy sosem beteg.

Egy dolog azonban nagyon fontos: Gisele olyan apparátussal dolgozik, ami folyamatosan figyeli, hogy mit eszik, és arra a szervezete hogyan reagál. Tehát senkinek eszébe ne jusson kizárólag almán vagy káposztán élni…

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

http://goodstuff.hu/2016/08/30/en-es-az-etel-avagy-kell-e-mindenkinek-fogyokurazni/

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *