LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Fáj, hogy az vagyok, akit soha nem fogsz szeretni…

Share

Nem az a fajta lány vagyok, akibe beleszeretsz. Nem az a fajta lány vagyok, akit hazaviszel bemutatni a szüleidnek. Nem az a fajta lány vagyok, akivel eltervezed a jövődet.

Ez egyszerűen nem én vagyok.

Én az a lány vagyok, aki után fütyülnek az utcán. Az a lány, aki a bárban meghív egy felesre. Nem egy pohár borra, nem egy üveg sörre, nem is egy koktélra, hanem egy felesre. Én az a lány vagyok, akinek nem is próbáltad megjegyezni a vezetéknevét.

Én vagyok a lány, aki mókás, vicces, szórakoztató. Én vagyok a lány, akivel szeretsz együtt lenni, de csak rövid ideig. Mert én vagyok az is, aki ’kimerítő’, aki ’leszív’, aki mindig egy kicsit túl sok.

Én vagyok a lány, akit mindig kartávolságon kívül tartasz.

Én vagyok a lány, akiről megfeledkezel, amíg egyedül nem maradsz részegen és magányosnak nem érzed magad.  Én vagyok, akit minden szégyenérzet nélkül hívsz fel hajnali 2-kor. Én vagyok a lány, aki a telefonkönyvedben nem a saját nevével szerepel.

Én vagyok a lány, akit sose veszel komolyan.

És ennél is inkább én vagyok a lány, aki sose akart ez a fajta lány lenni.

Mert én vagyok a lány, aki jószívű. Én vagyok a lány, aki túl hamar beléd szeret. Én vagyok a lány, aki hozzá van szokva a csalódáshoz. Én vagyok a lány, aki éjszakánként azt találgatja, hogy vált ilyenné.

Miben térek el más lányoktól, akikre azt mondják, könnyen szerethetők?

Ki döntött úgy, hogy én ilyen lány vagyok?

Én vagyok a lány, aki nem tehet mást, minthogy azt gondolja: Miért én?

Az a fajta lány akarok lenni, akinek jóreggelt és jóéjszakát sms-t küldesz. Az a lány akarok lenni, akit alig várod, hogy láthass minden nap.

Én akarok lenni az oka annak, hogy boldogan jössz haza. Az a fajta lány akarok lenni, akivel dicsekedhetsz, akit büszkén mondhatsz a magadénak. Az a lány akarok lenni, akire hallgatsz, aki felől érdeklődsz, és akit igazán meg akarsz ismerni.

De tudom, hogy ki vagyok.

És nem az a fajta lány vagyok, akibe beleszeretsz.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

9 dolog, amit tudnod kell rólam, a lányról, aki régóta van egyedül

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *