LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció Lakom

Minden elfér a világ egyik legkeskenyebb házában, ami alig több, mint két méter. Tényleg.

Share

Kevesen gondolnánk, hogy simán berendezhető egy 230 centiméter széles kis házacska. Ebben a londoni kis ultra-keskeny házikóban brilliáns megoldásokat találhatunk. Nézd meg a briliáns megoldásokat!

Talán ez lehet az oka, hogy egymillió angol fontért árulják. A karcsú homlokzatát úgy nyerte el a ház, hogy valahogy az évtizedek során ott ragadt a két szomszédos épület között. 2013-ban aztán egy londoni design cég átalakította az egész belső teret és amennyire csak lehetett, világos és tágas tereket hoztak létre. Az átalakításnak köszönhetően a lakható tér közel száz négyzetméteres lett, ahol azért valljuk be, igen kényelmesen el lehet férni. Különleges mérete és belső adottságai teszik igazi kinccsé a piacon.

 

 

Már az előtérben meglátszik az okos és praktikus helykihasználás a beépített polcokkal.

A 2013-as átalakítás során az Alma-nac csoport kibővítette az épületet, és így minden szinten lett  egy plusz szoba. Ennek az okos bővítésnek köszönhetően még egy tetőtéri hálószobát is ki tudtak alakítani.

Természetesen még egy gondosan kialakított és átgondolt kert is helyet kapott.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye, hogy néha kis helyeket is érdemes maximálisan kihasználni?

Tetszenek a kis házak is? Akkor nézd meg ezt:

Imádnivaló mini ház vintage hangulatban

Forrás

gsbox_banner

 

 

 

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *