LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Mozizom Rácsodálkozom

Ez az a film, amit ma meg kéne nézned! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Share

Ha egy jó filmet keresel, amely tökéletesen összecseng a szíveddel és a lelkeddel, akkor ne keresgélj tovább! Íme egy lista, hogy a csillagjegyed szerint melyik a te filmed. (Természetesen B-verzió elképzelhető!)

1. Kos

A koshoz igazán egy olyan alkotás illik, ahol a főhős igen erős és motivált személyiség.

A kör

A Mae-t alakító Emma Watson egy Szilícium-völgybeli céghez kerül, ahol főnöke azzal az ötelttel keresi meg, hogy egy kamera előtt élje az életét. De a nyilvánosság előtt senki sincs biztonságban.

2. Bika

A bikához azok a filmek illenek, amelyekben az állhatatosság keveredik a humorral.

Ó, testvér, merre visz az utad

A humorban bővelkedő filmben nincs könnyű helyzete a három nagyon különböző rabnak.  Szabadságuk visszaszerzése érdekében megszöknek a börtönből, melynek során hihetetlen kalandokba bonyolódnak, miközben egy zsaru egyfolytában a nyomukban liheg.

3. Ikrek

Az ikreket sokszor kétarcúnak bélyegzik személyiségük sokrétűsége miatt, de ne feledkezzünk meg jószívű természetükről sem.

Holtodiglan

 

Ben Affleck-el a főszepben igazán maradandó alkotás ez, amelyben felesége eltűnése miatt a férjet alakító Affleck-et gyilkossággal gyanúsítják. Közben kiderül, hogy a fiatal pár élete nem kevés titkot rejt és senki sem az, akinek gondoljuk.

4. Rák

A nagy képzelőerővel megáldott ráknak a következő film olyan lesz, mint egy lélegzet friss levegő.

Fény az óceán felett

Az ausztrál világítótorony őre, Tom és felesége Isabel örökbe fogadnak egy tengerből kimentett árva kislányt, ám évekkel később felfedezik a gyermek valódi származását, ami nem várt nehézségeket hoz életükbe.

5. Oroszlán

A dinamikus és szenvedélyes oroszlánhoz egy kellőképpen lebilincselő alkotás illik.

 

A nagy Gatsby

Csillogás, pompa, laza erkölcsök és a dúsgazdag Jay Gatsby. Amikor az ifjú írópalánta megismerkedik titokzatos szomszédjával és annak unokatestvérével egy új, ám kiüresedett világ nyílik meg előtte.

6. Szűz

Az állandóan analizáló, de nagyon hűséges szűzhöz egy olyan film illik, amelyben a lojalitás és a könyörületesség körül játszódik a cselekmény.

A méhek titkos élete

Sue Monk Kidd regényéből készült filmben Lily brutális apja elől nevelőjével halott édesanyja nyomába ered. Így jutnak el a dél-karolinai kisvárosba, ahol három nővér befogadja őket és talán a kislánynak is sikerül valamit megtudnia édesanyjáról.

7. Mérleg

Bármelyik mérleg tanúsíthatja, hogy ha valami, akkor az igazságtalanság nagyon távol áll tőlük. A következő filmben azonban biztosan vigaszra lel, miközben a főhős megküzd az igazságtalanságok ellen.

A boldogság nyomában

Will Smith alakítja a fiát egyedül nevelő apát, akit nem csak felesége hagyott el, de még el is szegényedett. Vesztenivalója híján beiratkozik egy bróker tanfolyamra, ám továbbra sem lesz könnyebb az életük. Sőt. De Chris nem adja fel és rendületlenül hiszi, hogy egyszer minden jóra fordul.

8. Skorpió

Bátorság és extra erős harmónia utáni vágya miatt azok a filmek illenek legjobban egy skorpióhoz, melyekben a főszereplő bátran küzd azért, amit szeretne.

Ízek, imák, szerelmek

A házasságában csalódott Liz rádöbben, eljött az ideje, hogy változtasson az életén. Világkörüli útra indul, hogy megtalálja önmagát és a szerelmet.

9. Nyilas

Akinek már volt szerencséje jobban megismerni egy nyilast, az tudja, hogy nem nyílnak meg egykönnyen és sokszor félreértenek dolgokat, de humorukkal és intelligenciájukkal legyőznek minden akadályt. Ahogy a következő filmnek is, a nyilasnak is van két ellentétes oldala.

 

Harag

Collier őrmester és csapata Németország kellős közepén állomásozik, amikor csatlakozik hozzájuk egy újonc. Az őrmester szárnyai alá veszi és megtanítja a fiúnak, hogyan élheti túl a háború borzalmait.

10. Bak

A bakok imádják a hősöket és bár kevesen tudják, de van egy igazán gyengéd oldaluk is.

Ponyo

Az ötéves kisfiú és az aranyhal hercegnő találkozása, majd szerelme feledhetetlen alkotás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

11. Vízöntő

A haladó szellemiségű filmeket pont a nyitottságáról híres vízöntőnek találták ki.

Florence, a tökéletlen hang

Egészen magával ragadó Florence Foster Jenkins, a gazdag new yorki örökösnő története, aki egész életében arról álmodozik, hogy operaénekesnő legyen, annak ellenére, hogy borzalmas hangja van.

12. Halak

A halak igazi spirituális lény, aki nagyon jó kapcsolatban van a környezetével és akiben tengernyi érzelem dolgozik.

Rokonlelkek

A különc és visszahúzódó George csak sodródik az árral. Ám egy napon találkozik Sallyvel, aki mindenben tökéletesen az ellentéte, majd a kezdeti nehézségek után kiderül, hogy a két fiatal nagyon is hasonlít egymásra.

 

Forrás

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

10 film *téli estékre*, amit megnézhetsz a gyerekkel!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *