LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Lakom

12 bútordarab, melyek új értelmet adnak a bekuckózásnak…

Share

Szinte mindegy, hogy mi az esti program, ha ezek közül egy is van otthon (bárcsak…) biztos, hogy nem megyünk sehová. Jöjjön tizenkét bútordarab, amit ha megnézel te is csak annyit mondasz majd, hogy awwwwww….

Amennyiben egy korántsem konvencionális bútordarabra vágysz, akkor íme az OGE Group által kreált “Fészek”, melyben akár két vagy három ember is kényelmesen elfér.

Ha az a fajta vagy, aki egy hétvégi délutánon szeret összekucorodni a díványon, akkor ezt a fotelt imádni fogod. A londoni Vega Tankun által tervezett ülőalkalmatosság olyan, mintha óriásfonalból készült volna.

Ebben a fotelben soha nem lesz szükséged plusz takaróra, ha fázol. Azt orosz bútortervező, Kseniya Alferova úgy találta ki ezt a darabot, mintha két szárnya lenne, mellyel puhán be tudja borítani a fázós pihenőt.

Ha szeretnéd, hogy álomba ringasson a foteled, mint egy kisbabát, akkor ezt a Yanko Design által tervezett “Bölcső” nevű fotelt neked találták ki.

A “Kukac” névre keresztelt dívány a puha, meleg ölelés bútor megfelelője.

Akár hiszed, akár nem, ez a nagy zöld izé tényleg egy kanapé. Csak éppen takarónak álcázza magát.

Rossz napod van, vagy csak úgy szükséged van egy finom ölelésre, de senki emberfia nincs a közelben? Ugyan, kit érdekel, amikor itt van ez a extra puha és bármikor belebújásra kész állapotban lévő darab, melyet a koreai Eun Kyoung Lee tervezett.

Ha a képet nézve a leghíresebb mexikói eledel, a taco jut eszedbe, az cseppet sem véletlen, mert tényleg erre a névre keresztelte a az Oradaria Design.

Ez az Inga Sempé által tervezett kanapé nem igényel díszpárnát, mert úgy hajtogatotod és gyűrögeted, ahogy csak akarod. Főleg izgalmas filmekhez ajánlott.

Ez az egyedülló darab százhúsz puha labdából készült, amelyeket bármikor át lehet helyezni, attól függően, hogy ülni vagy feküdni akarunk rajta.

Hanna Ernesting tervezte meg a legtökéletesebb fekvőhelyet, mely ideális a hétvégi ebéd utánok eltöltésére. Párnára és takaróra természetesen nincs szükség.

 

Ha át szeretnéd élni az érzést, hogy milyen lehet egy felhőn lebegni, akkor most megtaláltad a bútordarabot, amely ezt az érzést nyújtja.

Nem könnyű a választás, de ez utóbbi darab kétség kívül nagyon meggyőző.

 

Forrás

Nézd meg ezt is:

Csempészd be a boldogságot az otthonodba, avagy Hygge dekor mindenkinek!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *