LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Inspiráció Kipróbáltuk

Táska a táskában, avagy életmentő termék minden nőnek, ami ráadásul magyar találmány!

Share

Vége a „női táska rejtelmei” korszaknak, ugyanis Csatlós Eszter elkészítette a lehető legjobb megoldást. Íme a Pikk Pakk táskarendező, amire már nagyon régóta vártunk!

Táskába táskát? Elsőre furcsának hangzik, de mi nők egyöntetűen kimondhatjuk, hogy ha valami, akkor ez bizony életmentő lehet! Valljuk be, ha valamire szükségünk van a táskánkból, akkor arra bizony azonnal. És hogy a praktikusságon kívül még mi olyan elképesztő benne? Az, hogy ez egy újabb csodás kézműves termék egy magyar édesanya műhelyéből…

Hogyan született a Pikk Pakk táskarendező?

Mindig is nagyon nehéz volt nekem szétszórt emberként a helyére visszatenni azokat a dolgokat, amelyeket éppen használok.  Azonban amikor anyuka lettem, kénytelen voltam hozzászoktatni magam ehhez. Volt rengeteg szuper hátizsákom, de soha nem akadt a kezem ügyébe az, ami éppen kellett belőle. Nagyon sok mamitáskát találtam az interneten, de egyiket sem tartottam számomra praktikusnak. A legtöbbjük ugyanis egyterű, átláthatatlan, míg a Pikk Pakk táskarendezővel egy helyen lehet minden, bármilyen táskáról is van szó. Így hát a saját tapasztalataim alapján raktam össze a táskarendezőt.

 

Te készíted el őket vagy tervezőként veszel részt a munkában?

Levarratom egy varrónővel, de ennek egyetlen oka van; nem tudok varrni. Az első darabokat magam készítettem, de mindig elégedetlen voltam a saját munkámmal. A megrendeléseket én veszem fel, beszerzem az anyagokat, előkészítem őket és kiszabva viszem a varrónőhöz.

Mi motivált abban, hogy vállalkozni kezdj? Mivel foglalkoztál korábban?

Tulajdonképpen… rengeteg mindennel. A családunkban az volt az alapelv, hogy lehetőleg mindannyian szerezzünk diplomát, persze tizennyolc évesen ez ellen igencsak lázadtam. Főiskola előtt elmentem egy kirakatrendező-dekoratőr képzésre. Gyros árulástól kezdve, dekorépítésen keresztül mindenféle dolgot csináltam, még fodrászként is dolgoztam, de végül mindig a tanárságnál kötöttem ki, ez az alapszakmám. A vállalkozás mellett jelenleg rajztanárként dolgozom.

Azért fogtam vállalkozásba, mert nem igazán bírok megmaradni otthon egyedül. Persze nem mondom, rengeteg munka van egy kisgyerekkel, de a kreativitásomat nem tudtam megélni. Így lépett az életembe a táskarendező, majd baráti unszolásra kezdtem el eladásra gyártani.

Voltaképpen önmagamat és a szabadságot ezáltal kapom vissza. Szeretem azt, hogy anyuka vagyok, de olyan sok mindenről kell lemondanunk… Azt gondolom, kell valami, amely visszaadja az önállóságunkat is. Van, aki jógázik, én pedig pikkpakkokat gyártok.

Milyen termékek alkotják a Pikk Pakk kínálatát?

A táskarendezőből többféle méret érhető el, illetve a másik húzótermék az övtáska. Itt aztán lehetőségek tárházát kínálom a vásárlóimnak, hiszen találhatunk gyereknek valót, családi szettet, nagyobb méretűt a játszóteres anyukáknak, vagy éppen kisebbet egy fesztiválra. Amúgy is nagyon szerettem az övtáskákat, szerintem rendkívül praktikus, bármennyire is azt mondják, hogy ez már a nyolcvanas években is ciki volt… Kényelmes viselet, és minden elfér benne.

Az legújabb termékem is napvilágot látott nem régiben, ez egy pelenkázó alátét. Ez azért született meg, mert nem nagyon lehet külön kapni csak a mamitáskákkal együtt. Tavasszal szeretnék további új terméket, ami a rollerrel közlekedőknek lesz igazán hasznos!

Kizárólag megrendelésre dolgozol?

Talán kicsit kiszúrok magammal, hogy minden egyes táskarendező teljesen egyedi. Nincs két egyforma, engem a legspeciálisabb kívánságokkal is meg lehet keresni! De végtére is imádom ezt csinálni. Amikor egy anyuka elmondja az elképzeléseit, addig megyek, amíg olyan anyagot nem találok, amely neki tetszik. Van állandó készletem is, ezeket a Facebook oldalra töltöm fel, illetve a vásárokon érhetőek el.

Dolgozó nő vagy, édesanya és feleség. Hogy fér bele az idődbe mindemellett a vállalkozás is?

Ez egy remek kérdés, nyilván nagyon nehéz. Ráadásul nekünk nincsen autónk, a férjem pedig egyfolytában dolgozik, a családunk vidéken él, nem is tudom pontosan, hogyan csinálom. Azt gondolom, hiába van egy jó terméked, a megfelelő reklám nélkül nem fogják megvásárolni. Így, hogy nincs marketing végzettségem, a vállalkozáson belül talán ez az, ami rengeteg energiát felemészt. Emellett tartsd rendben a háztartást, vásárolj be, menj el a gyerekért, állj helyet a munkában és menedzseld az álmaidat… Le a kalappal, minden kézműves anyuka előtt!

Mi segített a névválasztásban?

Édesanyám párjával üldögéltünk otthon és azon gondolkodtunk, hogy mi is legyen ennek a táskarendezőnek a becsületes neve. Azt mondták, sokszor használtam azt a kifejezést, hogy pikk-pakk. Megmondom őszintén, nekem fel sem tűnt, de állítólag fütyörészek is… Szóval akkor merült fel a javaslat, hogy legyen a táskarendező is pikk-pakk!

Hol lehet a termékeidet elérni?

A Facebook oldalamra töltöm fel a termékeket és ott is bonyolítjuk a megrendeléseket. Mivel sokak számára még ismeretlen, ezért van pár offline üzlet is, ahol megnézhetik, illetve igyekszem minél több vásáron részt venni.

 

[message type=”success|error|info|notice”]

Miért ajánlja a Good Stuff a Pikk Pakk termékeit?

  • Mert ezekkel az egyedi termékekkel igazán kitűnhetünk a tömegből,
  • mert hazai és kézműves termék,
  • mert az ára több, mint versenyképes,
  • mert nagyon vagány,
  • és a lényeg, hogy elképesztően praktikus!

Itt az ideje, hogy neked is legyen egy Pikk Pakk táskarendeződ, irány Eszter Facebook oldala! 

[/message]

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *