LOADING

Type to search

Élem Ez+az

A csillagjegyed elárulja, hogy mi az amit *általában* elrontasz, ha szerelemről van szó…

Share

Úgy érzed mindig ugyanazokat a köröket futod? Ez könnyen lehet, hogy igaz. De soha nem késő felismerni a hibáinkat. Picit súgnak nekünk a csillagok.

Kos

Te ott rontod el, hogy túl türelmetlen vagy ahhoz, hogy végigjátszd a meccset.

Mindig mindent azonnal akarsz tudni. Utálod azt a sok fölösleges dumát és randizást, és sokszor még azelőtt elhagyod az ingoványt, mielőtt a szerelem felütné nálad a fejét. De az is lehet, hogy annyira elkezdesz nyomulni, hogy megijeszted a másikat. A szerelemhez idő kell, kedves kos barátom.

Bika

Te ott rontod el, hogy állandóan hadban állsz a kompromisszumokkal.

Ahogy egy valamirevaló bikához illik, hihetetlenül makacs vagy és hajlamos csak a saját szemszögedből látni a dolgokat, amely – valljuk be – egy kicsit romboló hatással lehet egy párkapcsolatra. Ha megkérdeznéd a régi partnereidet, valószínűleg elég sokan úgy nyilatkoznának, hogy az esetek többségében nem hallottad meg őket. Ha meg akarod találni végre a szerelmet – márpedig miért ne akarnád – muszáj leszel egy kicsit elengedni a büszkeségedből és konokságodból.

Ikrek

Te ott rontod el, hogy máris a következő lehetőséget keresed.

Ahogy valakivel komolyra fordulna a dolog, egyet azonnal hátralépsz és hipp-hopp máris megszakítod a kapcsolatot. Mindig azt hiszed, hogy van valaki, aki még nála is jobb, és ő ott vár rád valahol. Folyamatosan ugrálsz a között az egy-két esélyes befutó között, mert félsz elkötelezni magad. Kedves ikrek! Próbáld meg élvezni csak egy kicsit az egy helyben létet. Talán a végén még tetszeni fog!

Rák

Te ott rontod el, hogy túlságosan bizonytalan vagy ahhoz, hogy közel engedd a másikat. 

Te édes kis rák! Annyira csak a hiányosságaidra és a hibáidra koncentrálsz, hogy azt hiszed nem is vagy szerethető. Azt gondolod, hogy csak akkor szerethet téged bárki, ha tökéletes vagy: ha lefogysz, ha megkapod végre álmaid munkáját, ha többet keresel… Pedig ha valaki csak ezekért akarna veled randizni, az nem is kellene neked. És csak hogy tudd, senki nem tökéletes. Mindenki megpróbálja a legjobbját adni, ahogy te is. Engedd hát be a szerelmet, már csak azért is, hogy megtudd, egyszerűen imádnivaló vagy!

Oroszlán

Te ott rontod el, hogy rettegsz a tökéletlenségtől. 

Ha valaki, hát egy oroszlán tudja, hogy mit ér. Nem akarsz olyan emberrel vesződni, akiről azt gondolod, hogy nem érdemel meg téged. Ha randizásra kerül a sor, elképesztően szőrszálhasogató tudsz lenni és magadat abszolút egyedülállónak hiszed. Ez utóbbival persze nincs is gond, ha számolsz azzal, hogy nem fogsz találni senkit, aki tökéletes lenne. Csak további selejtes emberi lényeket, akik mindent megtesznek azért, hogy szeressenek téged. Próbáld meg elfogadni és értékelni a kevésbé tökéleteset is. Könnyebb, mint gondolnád.

Szűz

Te ott rontod el, hogy mindig találsz valami kifogásolnivalót. 

És mindez azért van, mert még keresed is őket. Ráadásul ezek nem is nagy dolgok, nem morális kérdések, hanem csupa apróság: néhány rossz szokás, amelyeket képtelen vagy elviselni. De az a nagy igazság, hogy az emberek tényleg idegesítőek, úgyhogy muszáj leszel ezzel megbékélni és szemet hunyni bizonyos dolgok felett, ha akarod azt a szerelmet. Ne hagyd, hogy elmulassz valami nagy dolgot, néhány apróság miatt. Bízz bennünk.

Mérleg

Te ott rontod el, hogy félsz attól, hogy összetörik a szívedet.

Nem egyszer sérültél már meg korábban – tudjuk. Emiatt felállítottál jó néhány kemény mércét magadnak. Megtanultál nemet mondani és kiadod az útját mindenkinek, aki közel akarna férkőzni hozzád. Persze nem azért, mert nem érdekel az illető, hanem mert rettegsz attól, hogy valaki újra összetöri a szívedet. Nagyon sajnáljuk, de ez benne van a pakliban. Meg kell erősödnöd és ellenállóvá kell válnod. Csak ez az egy módja van annak, hogy megtaláld a szerelmet.

Skorpió

Te ott rontod el, hogy tele vagy bizalmi problémákkal. 

Van egy fal, amit soha nem bontasz le és egy határ, amelyen belül nem engedsz senkit. Nagyjából senkiben nem bízol meg, főleg ha a szívedről van szó. Romantikus ügyekben tojáshéjakon lépkedsz, ezért randijaid általában rövidek. Olyan vagy, mint egy szellem, de hinned kell benne, hogy a szerelem nem fog bántani téged. Tudod, ami nem öl meg, az megerősít.

Nyilas

Te ott rontod el, hogy túlságosan beépítesz másokat az elmédbe. 

Kicsit mintha idealista lennél, nem? A másikat annyira idealizálod, hogy szinte már nem is emberként tekintesz rá. Aztán, amikor végre a randira kerül a sor és rájössz, hogy mégis csak egy emberrel állsz szemben, aki hibázik is olykor, máris elveszíted az érdeklődésedet iránta. Roppant csalódott leszel, mert az ember ugyebár mégsem az, akit te felruháztál az isteni tulajdonságokkal. Jobban járnál, ha megengednéd nekik, hogy saját maguk legyenek és nem lennének túlzott elvárásaid. Értékeld őket olyannak, amilyenek.

Bak

Te ott rontod el, hogy soha nem teszed bele magad teljesen. 

Tényleg soha. Mindig találsz kifogásokat. Vagy túl sok munkád van, vagy tényleg csak magadban akarsz lenni. Miközben ezek nagyon is érthető indokok, általában túlmész egy bizonyos határon. Munka mindig sok van, ezért meg kell tanulnod helyet csinálni a naptáradban a szórakozásnak is. Akár hiszed, akár nem, attól, hogy randizol valakivel, még nem veszíted el a függetlenségedet. Próbálj meg kicsit kevésbé merev lenni, az iroda tutira nem fog leégni, ha szerelembe esel egyet.

Vízöntő

Te ott rontod el, hogy soha nem engeded meg másoknak, hogy megtudják mit érzel valójában.

Vérbeli vízöntőként megvetsz bármilyen érzelmi kifejeződést. Egyszerűen utálod, ez van. Másrészt ijesztő is számodra, olyan, mintha egy olyan medencében kéne úsznod, amelynek nincs alja. Amikor már éppen beleesnél valakibe, megfutamodsz és szabotálsz, minden próbálkozást, amely arra irányulna, hogy működjön a dolog. A helyzet az, hogy ha szerelmes az ember, mindig sérülékenynek érzi magát. És az egész olyan bizonytalan és ijesztő. De megéri!

Halak

Te ott rontod el, hogy állandóan irreális elvárásaid vannak. 

A szerelem olyan, mint egy nagy virágos rét tele repkedő színes pillangókkal és illatos virágokkal, ugye kedves halacska? Persze ilyen is lehet, de sokszor kemény meló és pillangók helyett kompromisszumok repkednek. De a viták és nézeteltérések nem kell, hogy egy kapcsolat végén jelentsék. Engedd, hogy máshogy gondolkozzatok, hogy más szemlélet is utat törjön. Ne félj, megtalálod azt, akiért úgy érzed megéri harcolni és harcolj is érte. Később még hálás leszel magadnak.

 

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

*Pontosan* ez az, amit tenned kell, hogy jól sikerüljön az éved! (Legalábbis a csillagjegyed alapján…)

Egy kis segítség mindig jól jön, különösen amikor új év kezdődik. Használd ki a csillagok útmutatását, hogy az idei évben rálelj mindarra, amit szeretnél. És soha ne felejtsd el, hogy a nagy része mindig rajtad múlik! Kos március 21 – április 19. Mint minden igazi Kos, benned is egy nagyon erős munka morál dolgoz…

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *