LOADING

Type to search

Ajánlom Budapest Eszem-iszom

Beülnél a csajokkal egy kávéra? Mutatjuk a kedvenc baba barát helyeinket!

Share

Nem könnyű időt szakítani magadra, ha a totyogó mindig rajtad lóg, viszont érdemes. Most olyan búvóhelyeket hoztunk neked, ahová bármikor beülhetsz, és a szemed fénye miatt sem kell aggódnod.

Akiknek még nincs gyermekük néha el sem tudják képzelni, hogy mennyi logisztikát igényel, hogy egy baráti ebédre, vagy egy délutáni kávéra leugorjunk a babával valahová. Hiszen attól, hogy mi felnőttek eszünk-iszunk, a gyerek előbb utóbb ez meg fogja unni, úgyhogy érdemes olyan keresni, ahol a velünk lévő kisember is jól érzi magát. Szerencsére meglátták már ezt az igényt a vendéglátók, mert sok olyan hely nyílt az utóbbi időben, ami kifejezetten családbarát, és kedvez a gyermekkel érkezőknek. Jöjjön most pár ilyen hely, és ha van neked is bevált tipped kommentelj, hiszen több szem többet lát!

Sophie & Ben bistro és garden

fotó: https://www.facebook.com/sophiebengarden

Két helyszínen is találkozhatsz ezzel az étteremmel, ami kifejezetten gyerekbarát. Amíg a Hűvösvölgyben található egységben külön gyerekszobában játszhatnak a kicsik, addig a pesti étteremben is játékokkal, gyerekasztallal várják a lurkókat. Közben a szülők választhatnak a finom hamburgerek, húsos vagy éppen zöldséges fogások között, addig a gyerkőc játszhat.

Pad Thai

fotó: https://www.facebook.com/padthaiwokbar/

Ha finom tésztára vágysz, de különleges ételallergiád van, vagy éppen diétázol, akkor a Pad Thai jó választás lehet a Mammut bevásárlóközpontban. Itt a gluténmentes, teljes kiőrlésű tésztáktól elkezdve a sok féle választható feltét mellett még arra is jut időd, hogy ott helyben elfogyaszd. A gyerekeket cuki padthai-os színezők foglalják le addig, míg te a kínai evőpálcikákkal (vagy villával) elfogyasztod a tésztád, vagy tom khai levesed, esetleg a különleges desszertek egyikét.

Trattoria Pomo D’oro

fotó: https://www.facebook.com/pomodorobudapest/

Gianni Annoni éttermében gondoltak a gyerekekre is. Külön játszószoba várja őket, hogy amíg az anyukák, apukák jó féle olasz pizzát, vagy tésztát esznek, addig a gyerek is elfoglalja magát. A helyben egy animátor foglalkozik a legkisebbekkel, így biztos kezekben vannak a kicsik, amíg anyu és apu az olasz gasztronómia fellegvárában időzik.

Vakvarjú éttermek

fotó: https://www.facebook.com/VakVarju/

A Paulay Ede utcában található Vakvarjúban az étteremben egy elkerített gyerekkuckó várja a babákat, ahol sok-sok játék között egy gyerekekhez értő segítő felügyel, amíg a szülők elfogyasztják a vasárnapi ebédet. Vagy kávét. Vagy bármit. A Kopaszi gáton található étterem mellett játszótér szolgálja ugyanezt a célt, úgyhogy kijelenthetjük, hogy bármelyik étterembe is mész, mindenhol jól fogja magát érezni a gyerek is!

Maminti Kuckó

fotó: https://www.facebook.com/MamintiKucko

A legújabb budai gyerekbarát hely a Maminti Kuckó, ami nem csak kávézóként, hanem játék és könyvesboltként is üzemel. A Mechwart liget melletti helyen az anyukák nyugodtan kávézhatnak, amíg a gyerkőcöket lefoglalja a sok-sok színes játék, és babzsák, de még bordásfal is várja a lurkókat. A helyen gyerekprogramok is gyakran vannak, így találka és programhelynek sem utolsó a Maminti.

HelloAnyu

fotó: https://www.facebook.com/HelloAnyu/

Már csak a neve miatt is tuti ez a hely, hiszen itt tényleg gondolnak a megfáradt anyukákra. Igazi játékparadicsom várja a gyerekeket hintalóval, rengeteg mesekönyvvel, puha játszószőnyegekkel, hogy amíg anyu lazít, addig ők is elfoglalhatják magukat.

Pagony Café

fotó: https://www.facebook.com/gellertteripagony/

A Bartók Béla úti Pagonyban egyébként is nagyon sok gyerekprogram várja a családokat, de a könyvesbolt kávézóként is működik. Természetesen gyereksarok is van, ahol a kicsik játszhatnak a vonatokkal, vagy süthetnek egy sütit anyának.

Jurányi Szuterén

fotó: https://www.facebook.com/juranyisocialclub/

Budán a Széna tér mellett bújik meg a Jurányi Közösségi Produkciós Inkubátor ház, ahol a színház, galéria, közösségi programok melett egy étterem is üzemel, ami kutya és a gyerekbarát. Ha ide érkezel, akkor biztos, hogy a te gyerkőcöd kedvence lesz az étterem sarkában található sarok. Itt is építhet vonatutat a kiskorú, de vannak gyerekbútorok és jó időben kinti játszótér is várja a kicsiket.

gsbox_banner

Jó kávézókat keresel? Itt böngéssz még! 

Te hol szereted? 5 budapesti kávézó (+5 vidéki), amit próbálj ki!

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *