LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Veled, még a *rossz* dolgok is kellenek…

Share

Egy rossz nap veled ezerszer jobb, mint egy jó nélküled…

Hazudnék, ha azt mondanám, nem akarom veled tölteni minden péntek estémet. Meg a szombatokat és a vasárnapokat is. De amit igazán akarok, az az, hogy együtt indítsuk a hetet hétfőn.

Vasárnap este veled akarok fetrengeni a nappaliban, azon nyavalyogva, hogy holnap hétfő, és megint korán kell kelni.

Hozzád akarok bújni vasárnap hajnalban, és boldog akarok lenni, hogy még van néhány óránk, amit együtt tölthetünk. Van még néhány óra, mielőtt felkel a nap.

És amikor felkel a nap, veled akarom meginni a kávét, csöndben álldogálni a konyhában, egymás fáradt arcát kutatva, szép reggelt kívánva, vagy éppen stresszesen és idegesen.

Ott akarok lenni, amikor nehéz a munka, amikor sok a gond.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem esik jól esténként meginni egy pohár bort. De amit igazán akarok, az az, hogy ott lehessek, mikor épp fáj a torkod, és főzhessek neked egy teát mézzel.

Ott akarok lenni, mikor nekem is fájni kezd a torkom, és felváltva nyöszörgünk, hogy megfáztunk.

Azt akarom, hogy legyél ott nekem a nagy pillanatoknál. Amikor előléptetnek, amikor kiadják a könyvemet, amikor beérek a célba. Én is ott akarok lenni a te nagy pillanataidnál, mert tudom, hogy nem kevés lesz belőlük.

De amit igazán akarok, az az, hogy a mélypontokat is együtt vészeljük át. Akarom, hogy a rossz oldalamat is lásd. Amikor veszekszem a családommal, amikor elszáll a motiváció, és amikor éhezem. Szeretetre, pénzre, figyelemre – legyen az bármi, biztosan megváltoztat. Mint ahogy másokat is. De igazán akarom, hogy ilyenkor is láss, lásd, én is csak egy ember vagyok. És én is látni akarlak téged.

A fejfájást is akarom. Amikor fáradtan hazaérek, és rajtad töltöm ki a feszültségem, mert te vagy ott, és tudom, meg fogsz bocsátani. Akarom a vitákat, az ajtócsapkodást, a duzzogást, a félrevonulást – mindent.

ÉS akarom, hogy tudd, én is mindig megbocsátok.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem akarlak. De nem csak most akarlak, hanem mindig.

Akarlak ma, holnap, jövő héten, és utána is minden nap.

Akarom a jót, a nehezet, a rosszat, és a nagyszerűt. Akarom a vidámságot, a szomorúságot, a közönyt. Nem csak megöregedni akarok veled, én veled akarok fiatal is lenni. Akarom, hogy legyen egy ’mi’, tele kételyekkel, reménnyel és hamis ábrándokkal.

Akarom ezt, mert tudom, hogy ezek vagyunk mi. Jó és rossz napokon egyaránt kézen fogva megyünk át.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

5 könyv a szerelem csodás és felemelő erejéről, amit ajánlunk

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *