LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A legjobb bosszú, ha megtanulod magad szeretni…

Share

Hogy miért JÓ szó ide, a bosszú? Mert néha nem árt, ha tudjuk, hogy ha felszívjuk magunkat, ha minden erőnket és bátorságunkat összeszedjük akkor nyerhetünk. És lehet, hogy ami bosszúnak indul, az a végére egészen más lesz.

Átalakul egy új szokássá. Egy új életformává. Egy olyan móddá, amelyben megtanulod szeretni magad.

A legjobb bosszú, ha megtanulod magad szeretni.

Felejtsd el, hogy visszavágj, hogy móresre tanítsd, hogy megleckéztesd. Hagyd a karmát dolgozni, az egész biztos elintézi helyetted.

Koncentrálj magadra. Tanulj meg megbocsátani másoknak, tanuld meg, hogy a negatív energiáid és a haragod hogyan töltheted ki valami produktívval, amitől neked is jó lesz. Például menj el sportolni, találj egy új, kreatív hobbit, próbáld ki a dolgokat, amiket mindig is ki akartál. Tereld el a figyelmed.

A legjobb bosszú, ha megtanulod, hogy nem számít mit mondanak vagy mit gondolnak mások. Nincsenek hatással az életedre, nem kell lenyűgözd őket, mert nem jobbak nálad csak azért, mert van valamijük, ami neked nincs.

Csak egy van belőled – és ez elég kell legyen neked és azoknak, akik igazán szeretnek.

Csak egy van belőled, és ezzel az egyel kell boldogulnod életed hátralévő részében. Az irányítás mindig a te kezedben lesz. A saját magad műalkotása vagy, és lesz, aki nem ért majd egyet a művészeteddel, aki nem fogja értékelni, de ez soha ne tántorítson el attól, hogy befejezd és tökéletesítsd ezt a mesterművet.

A legjobb bosszú, ha megtanulsz elengedni dolgokat. Elengedni valamit igazán felszabadító érzés, és azt mutatja, van hited. Tanuld meg elengedni azokat a dolgokat és embereket, akik csak megnehezítik az életed. Ha ez sikerül, az azt jelenti, hogy egészséges mértékben szereted magad. Hogy el tudsz engedni dolgokat akkor is, ha nincs tartalékod, ha nem tudod mi következik, és mégsem félsz tőle.

Bízz a képességeidben, és abban is, hogy újra tudod kezdeni, vagy tudsz találni valaki jobbat. Tanuld meg, hogyan légy erős, bátor és vakmerő, és meglátod, el tudsz bánni mindennel, amit az élet az utadba állít.

A legjobb bosszú, ha megtanulod szeretni magad úgy, ahogy vagy, minden hibáddal együtt. Tanulj a hibáidból, és majd megérted, hogy másoknak sem könnyű.

Mindenki harcol valamivel, mindenkit összezavar a saját útja. Higgy abban, hogy jó helyen vagy, és fókuszálj arra, hogy a legtöbbet hozd ki az életből, amit kaptál ahelyett, hogy azért utálnád magad, mert nem azt az életet éled épp, amit akarsz.

A legjobb bosszú, ha megtanulod hogyan légy elégedett és boldog akkor is, ha minden és mindenki ellened van.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Ideje, hogy megbocsáss magadnak…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *