LOADING

Type to search

Családozom Élem Inspiráció

Ezek a leghűségesebb társak… (Legalábbis a csillagjegyük szerint!)

Share

Egy ember személyiségének vonásait és viselkedését egy sor tényező befolyásolhatja, ezek közül az egyik a csillagjegye. Ha hiszel ebben, ha nem, a horoszkóp mindig jó játék. Nézzük mi helyzet a hűséggel!

Azt mindannyian tudjuk, hogy tizenkét állatövi jegy van. Születési időnk alapján ebbe a tizenkét kategóriába vagyunk sorolhatók. Ez a cikk azt vizsgálja, hogy milyen szerepe van a napnak egy személy hűségével kapcsolatban, illetve mik lehetnek ennek a lehetséges következményei a számunkra. Szóval, ha éppen a nagy Ő-t keresed, akkor talán tudunk segíteni.

A zodiákus jegyeket most nem a megszokott sorrendbe rendeztük, hanem a lojalitás és a hűség csökkenő sorrendjébe. Haladjunk a leghűségesebbektől, a csalfákig…

Rák

Az összes csillagjegy közül nekik a legkönnyebb örömet szerezni. Egyszerűek az igényeik. Mindössze csak annyit szeretnének, hogy találjanak egy odaadó lelki társat, aki értékeli őket. Ha ezt megkapták, akkor az érzelmi szükségleteik rendben is vannak és eszükbe se jut kikacsingatni a kapcsolatból.

Skorpió

Ezek az emberek hisznek az adok-kapokban. És igen odaadók. Ha te is kellőképpen odaadó vagy skorpió partnereddel, akkor abszolút nincs miért izgulnod. De ha nem vagy lojális, akkor készülj fel a következményekre.

Bak

A bakok nem tudnak csalni. Inkább szakítanak, minthogy megcsalják a partnerüket. Előre terveznek, úgyhogy ha egy bakkal randizol, tudd, hogy előbb-utóbb már tervezi a közös jövőt és azok is ők, akik megtesznek mindent, hogy megmentsenek egy kapcsolatot.

Szűz

Bátran kijelenthetjük, hogy a szűzek igazi munkamániások és imádják az elfoglalt életüket. Éppen ezért egyáltalán nincs idejük nem hogy egy másik partnerre, de lényegében semmire. Még ha jól be is tudják osztani az idejüket, akkor is inkább a praktikus megfontolások vezérlik őket, ezért nem gondolnak egy másik romantikus kapcsolatra.

20 film, amin *minden* alkalommal sírunk

Bika

Ők azok, akikre a féltékenység a leginkább jellemző. Ők nem megcsalnak, hanem a másikat vádolják megcsalással. Ámbár nem túl üdítő állandóan ezt hallgatni, azért az megnyugtató, hogy egy bika nem fog könnyen megcsalni.

Oroszlán

Az oroszlánoknak igen hagyományos értékeik vannak. Nagy eséllyel találják meg az igazit, esnek vele szerelembe és alapítanak családot. Ám kétségtelenül igen nagy az egójuk. Ezért ha nem kapják meg a kellő csodálatot partnerüktől, megvan rá az esély, hogy máshol keresik a figyelmet.

Halak

Talán ez a legflörtölősebb csillagjegy… Habár a hűtlenségük csak a flörtre korlátozódik, mert a fizikai megcsalásig általában nem jutnak el. Ámbár arra hajlamosak, hogy érzelmileg eltávolodjanak.

Mérleg

A mérlegeknél a megcsalás sajna benne van a pakliban. Általában hűségesek, de ha unalmassá válik a kapcsolat…Egyszer csak elkezdik megkérdőjelezni azt, ami idáig volt és nem csak keresik, de ki is használják az új lehetőségeket.

Kos

Ők igen impulzívak és sokszor előbb cselekednek, mint hogy számolnának a tetteik következményeivel. Nem kimondottan hűségesek, főleg ha nincs rendben a szexuális életük. Az pedig külön kos specialitás, hogy ha szembesítik őket, mindent tagadnak.

10 biztos jele annak, hogy a *másik fél* kifelé kacsintgat a kapcsolatból

Ikrek

Egy ikrek mindig tudja hogyan fedezze magát. Ha tudod, hogy a partnered ikrek, akkor eltarthat egy darabig, míg észleled azokat a bizonyos jeleket. Ha még csak a randizás fázisában vagytok, akkor tudd, hogy extra óvatosnak kell lenned.

Nyilas

Az abszolút csalók között vannak és ezt tudják is magukról. Ezért nem is kötődnek, és ha lehet távol tartják magukat mindenféle kötelezettségtől. Ha egy nyilassal randizol, csak saját felelősségre. Az sem kizárt, hogy ő maga figyelmeztet.

Vízöntő

Íme a befutó, a leginkább unortodox egyének, akik megvannak győződve arról, hogy a hűség nem feltétele egy kapcsolatnak. Imádják az új tapasztalatokat és mindent, ami új. Igen, az új embereket is. Azt pedig kifejezetten nem imádják, ha megmondják nekik, hogy mit csináljanak. Ők az összes csillagjegy közül a legkevésbé lojálisak.

gsbox_banner

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *