LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

Ilyen lesz a *márciusod*, legalábis a csillagjegyed szerint…

Share

Jó néha a bepillantani a jövőbe, felcsipegetni néhány morzsát, ami segíthet tisztán látni. A csillagok most megkönnyítik a dolgunkat, olvassuk hát mit rejt az elkövetkezendő néhány hét.

Kos

Kedves Kos! Számodra ez a hónap rengeteg mély gondolatot rejt. Hihetetlen mértékben képes leszel felbecsülni  az érzéseidet, érzékeid kiélesednek, intenzívek és pontosak lesznek. Nem biztos, hogy ez minden esetben jól érint majd, az is megeshet, hogy éppen a túl erős érzelmek miatt túlkombinálhatsz dolgokat. A legjobbat akkor teszed magaddal, ha a negatív gondolatoknak nem engedsz utat. Ha jól egyensúlyozol az érzelmeiddel, akkor elkerülheted a kínos és kellemetlen helyzeteket.

Bika

Kedves Bika! Március a felismerések hónapja számodra, mind magaddal, mind másokkal kapcsolatban, míg végül azt is képes leszel tisztán látni, hogy mit is akarsz valójában. Korábban visszavetett céljaid elérésében, hogy nem volt könnyű eldöntened, mit szeretnél. Ebben a hónapban most új lehetőséget kapsz, sok minden lesz, ami inspirálni fog. Zsigereidben érzed majd a motiváló erőt. És amíg dolgozol is érte, mindent megkaphatsz, amit csak akarsz.

Ikrek

Kedves Ikrek! A március kissé paranoiddá tesz idén. Megtörténhet, hogy úgy érzed majd minden összeesküdött ellened, de minél jobban sajnálod magad, annál tovább fogsz szenvedni. Ha az önsajnálat helyett félredobod a negatív hozzáállásodat, máris az élet napos oldalán találhatod magad. A sötétség nem ismeretlen számodra, de ahelyett, hogy közel engednéd magadhoz, inkább koncentrálj a fényre.

Rák

Kedves Rák! Számodra az év csak most kezdődik el igazán. Előfordulhat, hogy előzőleg végrehajtottál néhány remek változtatást az életedben, ám ezeket mintha nehezen szoknád meg. De a tavasz kezdete arra való, hogy üdvözöljük az új és izgalmas dolgokat és leszámoljunk végre azokkal, amelyek hátráltatnak. Annyi erőfeszítést tettél már, olyan keményen dolgoztál, ideje besöpörni a munkád gyümölcsét. Most nem csak a szakmádban, de a magánéletedben is megtörténhet az a nagy áttörés. Vigyázz, kész, rajt!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nahát, nahát! Tán csak nem a szerelem kopogtat az ajtódon márciusban? A levegő csak úgy izzik körülötted, nem könnyű ellenállni. Ha esetleg olyasvalakit sodorna eléd a sors, aki elsőre nem tűnik a típusodnak, még nem biztos, hogy azonnal lapátra kéne tenni. Ebben a hónapban az élet tálcán kínálja a lehetőséget, hogy valakivel egy egészen más szintre emelkedj. Bízz az ösztöneidben! Még soha nem hagytak cserben.

Szűz

Kedves Szűz! Ebben a hónapban magabiztosnak és szexinek érzed majd magad. Akár tartós kapcsolatban élsz, akár még csak ismerkedtek, a másik totálisan odalesz érted. Az újonnan megtalált magabiztosságod teljesen leveszi a lábáról a másikat és tapadni fog rád, mint a mágnes. Most felépítheted magadban azt az embert, akivé mindig is válni szerettél volna.

Mérleg

Kedves Mérleg! A március a változás hónapja. Hirtelen és nyersen fogod megváltoztatni életed bizonyos aspektusait. Ebben a hónapban nem teszel lakatot a szádra, ami a szíveden, az a szádon. Nem csoda, ha néhányan összezavarodnak ettől, de ne fogd vissza magad, olyan sokáig voltál csendben. A múltban mindent magadban tartottál, most eljött az idő, hogy a felszínre törjenek. Nyugodtan beszélj, de azért ne feledkezz meg a figyelmességről sem.

Skorpió

Kedves Skorpió! Tele vagy kreatív és inspiráló ötletekkel, a március tökéletes hónap számodra. Ne engedd, hogy mások befolyásolják a hangulatodat, ne engedd, hogy mások negatív hozzáállása lehúzzon és rányomja a hangulatát az érzéseidre. Ha megtartod a pozitív hozzáállásodat és nem hagyod, hogy magukkal rántsanak a mélybe, most mindened meglehet, amire szükséged van.

Nyilas

Kedves Nyilas!  Ez a hónap fantasztikus és hihetetlen helyekre hív. Úgy érezheted, hogy a világ egy új életet kínál most neked, melynek nem tudsz ellenállni. De azért gondolj azokra a hosszútávú hatásokra is, melyekhez ez a kaland vezethet, mert meglehet, hogy így gyors megoldást találsz valamire, de könnyen károkat is okozhatsz. Legyél nagyon óvatos, mert a jövőd múlhat rajta.

Bak

Kedves Bak! Csak úgy ragyogsz ebben a hónapban. Valami, amiben nagyon is tehetséges vagy, de idáig rejtegetted, most kiderül. És nem csak a magad, hanem mások számára is, olyannyira, hogy akár hasznosíthatod is. Kreativ, intuitív és bátor leszel. Ragadd meg a pillanatot!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ez a hónap a csillogásról szól. Te leszel az igazo party-arc, minden esemény középpontja, amiből persze az is következik, hogy akadnak majd néhányan, akik féltékenyek lesznek rád. De ne engedd nekik, hogy elvegyék a ragyogásodat, legyél olyan merész és vagány, mint amilyen szoktál és magasról tegyél rá, mit gondolnak az irigyek. Most minden elérhetsz: lesz móka, lesz pénz, lesz szerelem. És ami a legfontosabb: olyan jól érzed majd magad a bőrödben, mint még soha.

Halak

Kedves Halak!  Márciusban átértékelsz néhány dolgot. Lesz időd leülni, megpihenni és megkérdezni magadtól, mi is az, amit valójában szeretnél. Jó úton játsz? Vajon saját akaratod alapján hozod meg a döntéseidet, vagy mást helyezel előtérbe? Valóban azt csinálod, ami boldogá tesz? Most fogsz reagálni arra a sokmindenre, ami az előző évben történt, és ez segíthet, hogy végre meglépd azt, amit már meg kellett volna. Ne feledd, a változás jó dolog!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

A csillagjegyed elárulja melyek azok a hibák, amelyeket *sokszor* elkövetsz a szerelemben

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *