LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Nem hagyom, hogy egy *rossz* ember változtasson a szívemen…

Share

Nem hagyom, hogy a rossz emberek tegyenek sebezhetővé. Mindig sebezhető leszek olyanok közelében, akiket kedvelek. Mindig finomabb leszek mikor olyan emberről van szó, akivel törődőm, és mindig őszinte leszek.

Nem vagyok hajlandó belemenni játékokba. Nem vagyok hajlandó önzőnek lenni. Nem vagyok hajlandó olyannak tettetni magam, amilyen nem vagyok.

Nem vagyok hajlandó változtatni magamon egy felszínes kapcsolatért.

Nem hagyom, hogy a rossz emberek eltántorítsanak a szerelemtől. Nem fogadom el, hogy az igaz szerelem már nem létezik. Hogy a ’majdnem’ kapcsolatok az új norma. Hogy szerencséd van, ha három randinál tovább jutsz valakivel.

Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a modern randizás szerelem. Talán nehezebb valami igazit találni, de nem lehetetlen. Létezik. És nem vagyok hajlandó hinni azoknak, akik azt mondják, hogy sosem fogom megtalálni.

Nem hagyom, hogy a rossz emberek tegyenek mérgessé, keserűvé, bosszússá. Inkább úgy gondolok rájuk, mint mérföldkövek az úton, amik az igazihoz vezetnek. Inkább sajnálom őket, hogy nem mernek sebezhetők lenni és igazán szeretni valakit, minthogy magamat sajnáljam miattuk.

Inkább nézzenek bolondnak, amiért megpróbáltam, mint egy bunkónak a büszkeségem miatt.

Nem hagyom, hogy a rossz emberek változtassanak a szívemen. Nem hagyom, hogy nyerjenek. Nem változtatom meg, ahogyan szeretek.

Ahogy érzem magam, mikor átadom mindenem. Nem hagyom, hogy meggyőzzenek, hogy ezzel kiszolgáltatom magam. Nincs mindig igazuk.

Néha egyesek előrébb járnak a szerelem útján, mint mások. Megértik, megbecsülik, értékelik azt, ezért rajtuk áll, hogy jobb hellyé tegyék a világot.

Hogy valami szokatlant csempésszenek a hitetlenek életébe, hogy ők legyenek a napfény a ködben.

Néha talán kicsit tovább tart másoknak utolérni minket, talán el is fognak lökni maguktól, mert nem tudják, mit tegyenek egy olyan szívvel, mint a miénk. De mi maradjunk hűek önmagunkhoz. Szeressünk tisztán továbbra is. Ne változtassunk a szívünkön.

gsbox_banner

Egyszer-volt szerelem, sosem volt szerelem…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *