LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Hársfavirág & szőlőmagolaj arckrém a Vera Natura Manufaktúrától

Share

Ismét górcső alá vettünk egy magyar manufaktúrát, és mivel mi évek óta használjuk, ideje, hogy nektek is bemutassuk!

Mindenki, aki foglalkozik egy picit is a krémek összetevőinek bogarászásával, előbb-utóbb (de inkább rögtön a legelején) találkozik a szőlőmagolajjal és a róla áradozó dicshimnuszokkal. Sokan hajlamosak ráaggatni az elavult, vagy az ódivatú jelzőket, pedig nem hiába alapult rá korábban rengeteg kencefice, és nem véletlenül szerepel még ma is a legnépszerűbbek listáján. A Vera Natura Manufaktúra is tisztában van áldásos hatásával, ezért megalkottak nekünk vele egy kiváló arckrémet, amit nem csak a zsíros bőrűek fognak szeretni (bár kétségtelen, hogy ők nagyon).

Érdekel kik készítik? Ide kattints:

„Minden tudásunk és szeretetünk benne van a kis tégelyekben” – Interjú Kovács Zsófival

„Mire a termékeink eljutnak az engedélyeztetésig, sok-sok simogatáson mennek keresztül.” – meséli hatalmas lendülettel Kovács Zsófi, akinek az egész interjú alatt érezni a hangján, hogy mosolyog; persze ez nem is csoda, hiszen a szenvedélyéről, a hitvallásáról faggatom a VeraNatura Manufaktúra egyik alapítóját. …

A tévhitekkel ellentétben alapvetően semmi probléma a növényi és  a gyümölcsökből kinyert olajokkal. Sajnos még mindig sokan félnek az olaj szótól, zsíros, nehéz érzetet és  mitesszereket, pattanásokat várnak tőlük, pedig ha megtaláljunk a bőrünkhöz leginkább passzolót, nagyon jó szolgálatot tehet nekünk.

Az egyik legkiválóbb ilyen a szőlőmagolaj, amit még a zsíros, kombinált bőrűek is bátran felkenhetnek, hiszen remek antioxidáns, nem mellesleg pedig ennek a bőrtípusnak is szüksége van egy könnyed hidratálásra.

A Vera Natura Manufaktúra egy hazai gyöngyszem, amely a kézműves, natúr termékeket gyártó vállalkozások sorát erősíti, illetve bátran mondhatjuk, hogy kiemelkedik közülük. Barátságos, megnyerő, természethez közeli csomagolás és magas minőség jellemzi a termékeket, mindenféle hozzáadott káros anyag nélkül, így még a legérzékenyebbek is bőven találnak olyan kozmetikumokat a kínálatban, amivel telepakolhatják kosarukat.

Ami még rendkívül szimpatikus a márkában, az a környezettudatosságuk: a lányok öko háztartást igyekeznek vezetni, saját termesztésű gyógynövényekből készítik a teát, saját maguk sütik a kenyeret, amihez maguk őrlik meg  a búzát, valamint a kozmetikusok gyártása során is próbálják minél inkább védeni a környezetet,  így érve el a holisztikus életet, ami nem mást jelent, minthogy előtérbe helyezzük a mindennapok során az ember és a környezete közti kölcsönhatásokat. (háttérinfó: A hagyományos keleti gyógyászatokról, kezelésekről írtam a szakdolgozatomat, így minden vállalkozás, aki hasonlóan gondolkodik, piros ponttal indul nálam)

Természetesen a kozmetikai paletta nem csupán arcápolókból áll, tisztálkodási szerektől kezdve a férfi vonalon át, egészen a megoldáscsomagokig minden földi jóra rálelhetünk, ha átböngésszük a kínálatot, de mi most maradjunk az arcra specializálódott szekciónál.

Innen is kiemelkedik a Hársfavirág & szőlőmagolaj Q10 bőrkisimító arckrém, amely a már említett összetevőt kombinálja egy kis hársfavirág vízzel, ami enyhíti  a bőrpírt, valamint feszesítő olajokkal egészíti ki őket: van itt argánolaj, rizskorpa olaj, szezámolaj, mind-mind  a puha, kisimult bababőrért dolgoznak.

A ráncok ellen többek között uborka kivonatot és Q10 kivonatot vet be, én pedig nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos már 25 évesen is kezelni, illetve megelőzni a ráncokat, higgyétek el, megköszöni még ezt a plusz törődést a bőrötök néhány év múlva.

Egy icipici növényi szilikon is került  a krémbe, amit én kifejezetten imádok, ugyanis remek sminkalapot biztosít így, gyakorlatilag van egy kis primer funkciója is – hisz tudjuk, a smink is csak a szép bőrön mutat jól.

Bár csak a saját nevemben beszélhetek, azt mondhatom, hogy ez a krém kevert bőrre egy álom. Könnyű, gyengéd, gyorsan eltűnik, gyönyörűen kisimítja  a kisebb egyenetlenségeket,  eltünteti a pirosságot, valamint szuperül hidratál egész napra. Lusta lányoknak a három lépéses rutin utolsó lépcsőfokaként szuperül megállja a helyét, mindenki másnak remekül beleillik a többlépéses reggeli és esti rutinjába is, és mint említettem, nem elhanyagolható a primer funkciója sem, ami remek alapot biztosít a sminknek, egész máshogy (értsd, sokkal szebben) mutat majd az alapozó rajtunk.

Röviden összefoglalva: tudatos, környezetbarát bőrápolók, kiváló kozmetikumokért irány a webáruház!

Nézd meg ezt is:

Szkeptikus tesztelésből őszinte rajongás – kipróbáltuk a Vera Naturát

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *