LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Remélem tudsz még hinni abban, hogy a te időd is eljön majd

Share

Remélem mindig hinni fogsz abban, hogy a nehéz napoknak egyszer vége lesz. A zavarodottság, a szorongás és a túlgondolás nem lesznek az életed központja.

Nem minden történet vége lesz fájdalom és egy összetört szív.

Remélem, sosem felejted el a vihar utáni szivárvány ígéretét.

Remélem mindig hinni fogod, hogy egy nap neked is összejön. Akár a karrieredben, akár a szerelmi életedben. Akár a pénzügyeidben, akár az egészségedben. Meg fogod találni a módját, hogy megvalósítsd.

Előbb utóbb elég elhivatott leszel, hogy harcolj azokért a dolgokért, amik sokat jelentenek neked. Mikor az élet megleckéztet, majd megtanulod mi az, ami igazán fontos.

Remélem, sosem hagy el a remény és a hit. Lehet, hogy most nem érzed, lehet a környezeted miatt, lehet, hogy az emberek miatt, akik naponta körül vesznek, de tudnod kell, hogy egy jobb élet reménye mindig egy karnyújtásnyira van.

Remélem, nem fogsz a saját utadba állni. Remélem, nem a saját negatív gondolataid és kishitűséged fog megakadályozni abban, hogy jobb irányba indulj, hogy változtass. Remélem, mindig meg fogod találni a bátorságot, hogy nagy kockázatot vállalj, vagy, hogy véget vess a rossz kapcsolatoknak.

Remélem nem fogod hagyni, hogy a félelmeid irányítsák az életed. Remélem, áttörsz majd minden gátat, amit saját magad állítottál fel, és teljes életet élsz.

Remélem, vagy olyan bölcs, hogy várj ahelyett, hogy feladnád. Remélem megérted, hogy sosem fogod megérteni az időzítést, hogy miért érzed úgy, hogy valaminek sosem lesz vége, vagy hogy miért nem tartasz már ott, ahol szeretnél. Remélem tudod, hogyan élj ezekkel a kérdésekkel addig, míg megkapod a válaszokat.

Remélem, mikor megkapod azokat a válaszokat cselekedsz. Próbálkozz újra és újra, ragadj meg minden alkalmat. Remélem, tanulsz a leckéből, de azt is remélem, hogy sose felejtesz el hibázni.

Remélem, sosem felejted el, hogy ember vagy. Remélem, hogy a tökéletesség helyett az értelmet fogod keresni. Ahelyett, hogy állandóságot keresnél, keresd a boldogságod.

Ahelyett, hogy határidőket állítasz az életedben hagyj fel a kételkedéssel. És sose add fel a reményt, hogy mikor eljön a Te időd jobb lesz minden, mint képzelni merted.

Meg fogja érni a várakozást.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *