LOADING

Type to search

Eszem-iszom Rácsodálkozom

A Meki új dobása a kristályokkal díszített hamburgeres doboz

Share

Ha nem sajnáljuk kinyitni a pénztárcánkat egy Mekis hamburgerért, akkor az Egyesült Királyságig kell utazni, ahol hozzájuthatunk egy divattervező által megálmodott különleges burger dobozhoz. Mutatjuk, hogy mitől extra a doboz, és miért ebben érkeznek majd a hamburgerek! 

A McDonald’s megbízta a londoni tervezőt, Julien Macdonaldot, hogy hozzon létre egy saját burger dobozt, olyat, ami illik a tervező couture ruháihoz. Ilyen akció még sosem volt a hamburgerlánc életében, és a tervezőében sem, így igazán különleges eseményre számíthatnak az érdeklődők hamarosan.

“Ez arany, barokk, kristályokkal díszített doboz ötvözi az eddigi terveimet, és azt a luxust, amit megszokhattak tőlem a megrendelőim” – mondta a tervező, aki nagyon várja már azt az eseményt, ahol a doboz debütál majd.

Ezer dobozt készítenek majd el, és egy eseményen lehet majd átvenni Londonban. Erre az alkalomra csak 18 éven felüliek regisztrálhatnak, és minden befolyt bevételt a Meki az általa létrehozott beteg gyerekek és szüleik életét megkönnyítő Ronald McDonald’s ház javára ajánlanak fel, így segítve a családokat a nehéz időkben. Az ezer doboz mellett a tervező Julien Macdonald egy speciális kézzel díszített dobozt is létrehozott, amely a McDonald’s Leicester téri üzletében lehet majd megszerezni, természetesen ezt is licitálás útján.

Íme a tervező, és a doboz, ami majd az új boldog vásárlókhoz kerülnek, természetesen benne a megszokott Meki burgerekkel.

Julien Macdonald (@julienmacdonald) által megosztott bejegyzés,

Neked hogy tetszik a kezdeményezés? Szerinted elkapkodják majd a luxus hamburger dobozt? 

forrás

Ezt a cikket is ajánljuk! 

Jeff Goldblum saját büfékocsijában szendvicset árul, és ez *nem* vicc…

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *