LOADING

Type to search

Ajánlom Mozizom

11 film hétvégére, amitől *biztos* jól fogod érezni magad!

Share

Az az igazság, hogy néha sokkal több kedvem van otthon tölteni az estét egy jó filmmel, forró kakaóval és kikapcsolt telefon mellett puha takaróba burkolózni. Ez is egy ilyen nap…

Ha te is úgy döntesz, ma otthon maradsz, íme néhány film, amit mindig jól esik megnézni!

Szerelmünk lapjai

Létezik, aki még ezt a filmet nem látta? Ryan Gossling álmaink férfija, aki kivárja az igazit, és együtt is marad vele. Szerelmi történet, ami bárcsak, bárcsak igaz lenne…

Koszorúslányok

Ha bírod a kemény, (időnként bizony elég alpári) humort, akkor ne tétovázz nézd meg ezt! Korunk legjobb komikusai egy filmben, ami valahol mégiscsak a női összetartásról szól.

Az ördög Pradát visel

Számtalanszor láttuk, mégis megnézzük újra-meg újra. A ruhák, a sztori, Meryl Streep fantasztikus alakítása és a divatvilág kulisszái.

Őrült, dilis szerelem

Ha nem lenne elég Ryan teste még ott van az összes többi szerelmi szál, amit muszáj imádni. Az én kedvencem egyértelműen a tinédzser szerelem, de hát ez már csak mindig így van. Visszaadja a hited az egész cirkuszban, ez biztos!

Lepattintva

Az Így jártam anyátokkal Marsall-ja most szerelmi bánat ellen a napfényes Hawaii-ra utazik, ahol többek közt Mila Kunisba is belefut, de én a totál dilis Russel Brand miatt imádom ezt a filmet.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Bár a létező valamennyi rossz klisé megtalálható a filmben, és az életben soha nem történhetne meg, mégis Kate és Matthew párosa egyszerűen működik. És az sem hátrány, hogy nagyon viccesek együtt.

Mindenütt nő!

Bevallom, ez megint egy olyan film, amit a két férfi miatt szoktam megnézni. Josh Lucas mellőzése a romantikus filmekből szerintem skandallum, mert mint ez a mozi is bizonyítja nagyon is szívtipró a pasas…  Patrick Dempsey pedig… hát azt úgyis tudjátok.

Dirty Dancing

Egy klasszikus, amit minden alkalommal egy kicsit megsiratok. Hiányzol Patrick Swayze!

Micsoda nő!

Fontos film, mert enélkül nem lenne Julia Roberts az, aki. Mai napig elhisszük, hogy Amerikában és a filmeken minden lehetséges.

Ház a tónál

A kicsit bonyolult időutazásban az a legjobb, hogy végig szurkolhatunk hőseinknek, hogy egymásra találjanak. Csodálatos vidéken játszódó történet, amihez egy kicsit el kell csendesedni.

Négy esküvő, és egy temetés

Számomra minden idők egyik legjobb vígjátéka, okos humorral és imádni való karakterekkel! Merülj el te is a londoni elit hétvégéiben, és nézd meg mennyire cuki volt Hugh Grant, amikor világsztár lett!

gsbox_banner

Nincs köztük a kedvenced? Ajánljunk mást? Katt ide:

12 film, ami inspirál és visszaadja az életkedved!

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *