LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Így lehet jó buli az arctisztítás! – Leteszteltük az *eredeti* Felhőmaszkot!

Share

Sokan kérdezik, hogy tudok én ilyen élvezettel pepecselni mindenféle kozmetikummal a tükör előtt… Hát kérem, aki kipróbálja a Felhőmaszkot, annak ez többé nem lesz már kérdés! Jöjjön egy kis „step by step” erről a remek arcmaszkról!

Régóta tudjuk, hogy kiváló kozmetikumokat is bele lehet szerezni a messzi Ázsiából, azonban fontos leszögezni, hogy rengeteg káros hatóanyagtartalmú készítménybe is belefuthatunk. A jó termékeket általában megpróbálják lemásolni, így van ez a koreai Elizavecca által gyártott Bubble Clay felhőmaszkkal is. Szerencsére a magyarországi forgalmazótól kizárólag eredeti, leellenőrizhető terméket vásárolhatunk.

A felhőmaszk használata tényleg gyerekjáték. A 100 ml-es tégely körülbelül 60 (!) alkalomra elegendő mennyiséget tartalmaz, felbontva sötét szürke, „kocsonyás” anyaggal találkozunk. Illata kellemes, ezt a hozzáadott levendula, menta és rozmaring kivonatok biztosítják, amely összetevők szintén hozzájárulnak az arc megfelelő ápolásához.

 

E termék esetében fokozottan igaz az, hogy nem a mennyiség a lényeg! A termékhez adott spatula segítségével vékony rétegben szükséges felvinni az arcmaszkot, amely a bőrrel érintkezve szinte azonnal habzásnak indul. Megpróbálkozhatunk a saját kezű felvitellel is, azonban nekem ilyenkor még a tarkóm is habos lett, így maradtam a spatulánál.

Nézzük egy kicsit az összetevőket… Mivel kifejezetten problémás, pattanásos, zsíros bőrre ajánlott a felhőmaszk, nem meglepő, hogy az aktív szén az egyik legfontosabb alkotóeleme. A nap folyamán ránk rakódott szennyeződéseket, illetve a bőrben található méreganyagokat az aktív szén megköti, továbbá remek gyulladásgátló hatással is bír. A felesleges zsír és faggyú felszívása érdekében került bele a bentonit.

Az agyag olyan értékes ásványi anyagokat juttat a bőrbe, mint nátrium, kálium és magnézium. Számomra az egyik legizgalmasabb összetevője a matcha tea, amely magas klorofil tartalommal rendelkezik. És hogy ez miért is jó a bőrápolásnál? A klorofil rendkívül hatásos méregtelenítő vegyület, amely az előbb említett összetevőkkel összedolgozva távolítja el a méreganyagokat a bőrről.

No, de lássuk, mi történik azután, hogy felkentük a maszkot.

Mint említettem, rögtön habzásnak indul, amely nálam kifejezetten csiklandós érzésként jelent meg és minden áron bele akartam nyúlni – de ne tegyétek! 🙂 Kissé félelmetes, de mulatságos, ahogyan az arcunk teljesen elváltozik.

A maszkot körülbelül 10-15 percig kell fennhagyni, de érzékelhető, amikor a pezsgés abba marad. Amikor egy kicsit száradni kezd, leöblíthetjük langyos csapvízzel. Itt megjegyezném, hogy alaposan tisztítsuk meg az arcot, hogy ne maradjon folt a törölközőn!

Végezetül Ti is ilyen boldog Felhőmaszk felhasználók lesztek!

Te is szeretnéd kipróbálni? A webáruházat ITT találod!

Felhőmaszk az Instagramon!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *