LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

10 *elég jó* jel, hogy Ő az igazi…

Share

Amit érdemes megjegyezni az az, hogy a férfiak nem olyan bonyolultak, mint egyesek gondolják. Sőt, általában elég egyértelműen a tudtunkra adják a szándékaikat, ha rendesen kinyitod a szemed.

Életünk minden pillanata értékes, szóval szeressétek magatokat annyira, hogy megvárjátok azt, aki megérdemel titeket. Íme 10 jel, hogy az udvarlótok lehet az igazi:

  • A megérzésed azt súgja, jók vagytok együtt

Egy jó kapcsolat táplálja a lelked is. Ha a másik fél inkább negatív érzéseket kelt, mint pozitívakat, ne habozz. Ha azt jelzi az agyad és a szíved is, hogy valami nem oké, lépj tovább bűntudat nélkül.

  • Igazi randikra visz

És nem, az otthonülős filmezés és a Skype beszélgetések nem számítanak. Ne áltassuk magunkat. Talán a 10. randi után majd ez is belefér, de előbb vegyen le a lábadról. Nincs kifogás.

  • Tudni fogod, hogy tetszel neki, mert ezt a tetteivel bizonyítja, és nem üres szavakkal

A szavak nem jelentenek semmit, ha nincs mögöttük tartalom. Ott kell lennie (ha van rá lehetősége), ne csak a szája járjon, mert az nem fair veled szemben. Erőltesse meg magát.

  • Befejezi a netes ismerkedést

És mindezt magától, mert tisztel annyira, hogy nem keres melletted alternatív ’lehetőségeket’. Ha már hivatalosan is együtt vagytok, és még mindig nem törölte a különböző profiljait, valamint a Tinder-t a telefonjáról, az gyanús. Felejtsd el a kifogásait, mert ez egyértelműen azt mutatja, nem annyira elkötelezett irántad, mint te iránta. Máskülönben nem húzkodna jobbra mindenféle lányok képein.

  • Nem rejt el a családja, a barátai, meg úgy általában senki elől sem

Megértem, hogy a magánéletet tiszteletben kell tartani, de a pasi aki tényleg komolyan gondolja veled meg akar majd mutatni az egész világnak. Ha úgy érzed, csak akkor viselkedik úgy, mintha kapcsolatban élne, mikor ketten vagytok: menekülj, mielőtt összetöri a szíved.

  • Igazi nőként kezel, mert megérdemled

Ez azt jelenti, hogy megbecsül és nem játszik a szíveddel. Ha úgy vennéd észre, hogy bűntudat nélkül megbánt, ráadásul gyakran, akkor az legyen vészjelzés. Gondolkodás nélkül ints be neki, és lépj tovább, hogy találj valaki olyat, aki megérdemel.

  • Az igazi fejlődésre sarkall, de nem akar majd olyanná változtatni, aki nem te vagy

Sőt, ha megtaláltad az igazit, az azt jelenti, hogy mostantól csapatban játszol. Egyenlő esélyekkel indultok, és ha jól alakítjátok, egymás mellett mindketten kihozhatjátok magatokból a legtöbbet.

  • Akit neked szánt az ég, az nem fog hazudni

Meg akar majd osztani veled dolgokat, az élete nyitott könyv lesz, legalábbis az idő nagyrészében. Egy-két füllentés itt-ott belefér, hiszen Ő is ember, akár csak Te. De van különbség aközött, hogy hazudunk, és aközött, hogy kihagyunk valamit, amit a másik esetleg tudni akart volna. Ha hazudik, hagyd el. Nem a te dolgod ’jó útra téríteni’. A hazudósok általában amúgy is őrültek. Kérem a következőt!

  • Az igazi következetes

Nem fog hezitálni, hitegetni. Vagy igen, vagy nem – más válasz nincs. Ha kiszámíthatatlan, hagyd ott – mielőtt Ő tűnne el végleg. Mert bízz bennem, el fog.

  • A férfi, aki megérdemli a szerelmed és a figyelmed érzelmileg és mentálisan stabil

Olyat keress, aki egyszerű és egyenes. Az összetett és titokzatos nem jó megoldás. Nem terapeuta vagy.

Ez tehát a 10 jele annak, hogy valószínűleg egy ’Igazival’ van dolgod. Úgyhogy tégy magadnak egy szívességet, és ne állapodj meg olyan mellett, akinél találnál jobbat is. Az élet rendkívül rövid, és nem éri meg olyanokra vesztegetni, akik nem érdemelnek meg.

Fontos azonban azt is szem előtt tartani, hogy senki nem tökéletes. Esélyt adni szabad, ha úgy érzed, hogy belefér. Hiszen mindenből tanulunk. De semmiképpen ne hagyd, hogy valaki bántson.

Az ugyanis nem fér bele!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

7 dolog, amit a *modern* randizásról tudnod kell, és nem biztos, hogy tetszeni fog…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *