LOADING

Type to search

Ajánlom

7 film, ami biztos, hogy feldob, amíg várjuk a tavaszt…

Share

Teljesen padlóra tett a párod, a családod, és minden összejött a munkahelyeden? Úgy érzed, hogy ez a nap nem lehet ennél szomorúbb? Nyugi, néha vannak az életünkben ilyen napok, ám ez a 7 film észrevétlenül is felvidít egy szörnyű nap után is! Nézz meg egyet, vagy kettőt a listáról, és máris pozitívabban fogod látni az életet! 

Ha már nem segít a zene, a könyvek, a sport, és már mindenkit felhívtál, aki fel tud vidítani, akkor vedd a kezedbe a távirányítót és kapcsold be a tévét. Csak előtte szerezd be ezeket a filmeket a videótékából, vagy nézd meg, hogy fent van-e a Netflixen, mert sokkal jobb lesz utána minden, ha megnéztél a listáról legalább egy alkotást. Tarts velünk mert bebizonyítjuk, hogy az otthoni moziélmény lélekgyógyító hatással is lehet rád!

Meglógtam a Ferrarival (1986)

giphy.com

A film egy középiskolás végzős diákról, Ferris Bueller-ről (Matthew Broderick alakítja) szól, aki úgy dönt, hogy beteget jelent, ellóg az iskolából, hogy a városban császkáljon. Vele tart barátnője, és legjobb barátja, és próbálják elkerülni, hogy az igazgató, és a tanárok meglássák őket. Persze ehhez az akcióhoz egy Ferrarit is szereznek és sok kalandban lesz részük. A film mindenkit emlékeztet arra, hogy ha nem élvezzük az életet, akkor el fog telni felettünk, és nem maradnak benne kalandok és vicces pillanatok.

A család kicsi kincse (2006)

A diszfunkcionális családról szóló végtelenül vicces film főszereplője Olive, a 7 éves kislány, aki benevez egy szépségversenyre. Az egész család útra kel, hogy eljussanak Új-Mexikóba a versenyre, ám közben beüt mindenféle baj és balhé. Az egész film tele van morbid, de rendkívül vicces helyzetekkel, de A család kicsi kincse megmutatja, hogy ne felejtsük el az álmainkat, tartsunk ki bármilyen hihetetlenül is hangzik némelyik tervünk. A család fontosságáról is szól ez a szívmelengető film, amit mi is nagyon ajánlunk!

Rocksuli (2003)

Dewey Finn egy örök vesztes, aki kitesznek a zenekarból, ahol eddig zenélt, és a bérlő is kidobja, mert nem tudja a lakbért fizetni. Hogy pénzhez jusson elvállalja, hogy helyettesítő tanár lesz egy magánsuliban, ahol a gyerekeket rockzenére tanítja. A Rocksuli bebizonyítja, hogy mindig fel lehet állni a legnehezebb helyzetből is, és mindig érdemes a szenvedélyünknek élni, mert így biztos, hogy boldog életünk lesz.

A 40 éves szűz (2005)

Andy egy 40 éves lúzer, aki még mindig nem tudta elveszíteni a szüzességét, mert túl béna ahhoz, hogy csajozzon. Bár kedves fickó, de ahogy idősödik egyre kínosabb neki is a helyzet. Andy barátai megpróbálnak segíteni a pasinak, de Andynak más tervei vannak, közben pedig rengeteg vicces szituáció történik. Ez a film jó emlékeztető arra, hogy nem kell úgy élni az életünket, ahogy mások elvárják, hanem próbáljuk megtalálni a saját magunk számára kedves életet és végül minden rendben lesz.

A bakancslista (2007)

Edward és Carter rákkal küzdenek, és a kórházban találkoznak. A két férfi elkezdi úgy élni az életét, hogy mindent végrehajtanak a bakancslistájukról, amit eddig halogattak, hiszen nem tudják, hogy még mennyi van hátra. Ez a film emlékeztet majd téged is arra, hogy sose halogass semmit sem az életben, mert nem tudhatod, hogy még mennyi van hátra. Legyél nyitott az új dolgokra, mert ennél nagyobb öröm és izgalom nincs az életben!

Amelie csodálatos élete (2001)

Ha kilátástalannak érzed a világot, akkor ez a film tökéletes terápia lesz. Amelie egy párizsi lány, aki egyhangú életét él addig a napig, amíg a lakásának egy titkos zugában talál egy dobozt, amiben az előző lakók emlékei vannak. Megpróbálja visszajutni a dobozt a megfelelő tulajdonosaihoz, közben pedig rájön, hogy hogyan tudja boldoggá tenni a környezetét. Amelie csodás új képességével magányos emberek találnak egymásra, és a lány is megismerkedik egy különös fiatalemberrel.

Rocky (1976)

giphy.com

Amikor Rocky Balboa elhatározza, hogy profi bokszoló lesz nem nagyon hisznek benne. Ám edzője segít, hogy felkészítse, és a férfi is nagyon sokat edz a cél érdekében. Amikor a városba érkezik Apollo Creed, akkor Rocky mindenkit meggyőz, hogy ő lesz az az ellenfél, aki térdre kényszeríti a bajnokot. A Rocky című film mindig emlékeztet minket, hogy ne adjuk fel az álmainkat, és kíméletlenül menjünk és hajtsuk magunkat, hogy elérjük a célunkat. Még akkor is, amikor szinte lehetetlennek tűnik a helyzet, az esély mindig ott van, hogy sikerüljön. Igazi adrenalin bomba a Rocky, úgyhogy ha el vagy keseredve vagy nem érzed a motivációt, csak nézd meg és megjön a kitartásod!

forrás

Neked van kedvenc vicces filmed, ami felvidít a rossz napjaidon? Kommentálj! Kíváncsiak vagyunk! 

Ha motivációra vágysz, akkor ezeket nézd meg! 

10 film, ami felér egy motivációs tréninggel!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *