LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Lakom Rácsodálkozom

A csillagjegyed szerint itt *kellene* laknod!

Share

Mit gondolsz? Beletrafálunk? Jöhetnek a házak, villák, medencék és elképesztően menő ingatlanok?

Nem muszáj igazhitű asztrológia rajongónak lenni ahhoz, hogy egy kicsit böngésszük az ingatlanok között, vajon a különböző csillagjegyekhez melyik passzolhat a legjobban. Nézzük meg, melyik lehet álmaink otthona. Jó játékot!

Vízöntő

Azok, akik a vízöntő csillagzata alatt látták meg a napvilágot, merev nézeteik miatt sokszor destruktívak és meglehetősen türelmetlenek. Ez a modern, de sikkes ház illik hozzájuk, mert ugyanolyan úttörő a maga nemében, mint a vízöntő maga, természetesen a létező legkorszerűbb technikával felszerelve.

Halak

Egy halak művészi és módfelett intuitív, ráadásul szégyentelenül álmodozó is. Hol is érezhetné jobban magát, mint egy hatalmas vízre néző kis kastélyban?

Kos

A kosok aktívak és energetikusak, állandóan nagy társaság veszi körül őket. Éppen ezért a feltöltődéshez egy nyugalmas otthonra van szükségek, mint ez az északi stílusú békés lakhely, amely képes helyreállítani a személyiségükben rejlő erőt.

Bika

A bikák pragmatikusak és földhözragadtak, nincs szükségük semmi hivalkodásra. Csendes luxusra vágynak, olyasmire, mint ez a kifinomult és praktikus lakás.

Ikrek

Az ikrek csillagjegyűek szeszélyesek és gyors észjárásúak. Természetükben rejlő kettősség egy olyan otthont kíván, amely kellőképpen rugalmas és könnyen variálható. Tágas térre vágynak, ahol biztosítva van számukra a kényelem, ha egy kis lazításra vágynak, és amely kalandosabb hangulatukhoz is képes igazodni.

Rák

A rák jegy szülötteinek legfontosabb az otthonosság. Egy biztonságos és nyugodt otthon a legideálisabb számukra, ahol gazdag érzelmi életük megpihenhet. Mint ez a tágas penthouse lakás a víz megnyugtató panorámájával.

Oroszlán

Az oroszlánok vonzódnak mindenhez, ami drámai, és ez meglátszik az ingatlanokkal kapcsolatos ízlésükben is. Egy ilyen pompás palotában bármelyik oroszlán boldogan élne.

Szűz

Egy szűz mindig a tökéletességre törekszik. Természetes, hogy olyan otthonra vágyik, amely jól szervezett és kapcsolódik a természethez. Egy csinos lakás, amelyet sok zöld vesz körül tökéletesen alkalmas a szűz egyensúlyának megteremtéséhez (vagy helyreállításához).

Mérleg

A mérlegeknél minden az egyensúlyról és a harmóniáról szól, beleértve otthonukat is. Egy szimmetrikus, elegáns udvarház tökéletes a mérleg lelki nyugalmához.

Skorpió

A skorpiók titokzatosak és tartózkodók. Semmire sem vágynak jobban, mint egy békés szigetre, ahová csendben elbújhatnak. Egy ilyen ízléses családi otthon tökéletes számukra.

Nyilas

A nyilas jegy szülöttje egy igazi vándor, akinek csupán bázisra van szüksége, ahová kalandjai után visszatérhet egy kis feltöltődésre. Ez a modern házikó biztosítja mindazt, amire e tüzes jegynek szüksége van: kikapcsolódást és elég helyet a szabadtéri tevékenységekhez.

Bak

A bakok intenzív önrendelkezési joggal vannak megáldva és mindig keményen dolgoznak, azonban időről-időre szükségük van egy kis lazításra. Ez a tökéletesen átgondolt ház illik gyakorlatias hajlamukhoz és remek hely a társasági élethez.

Forrás

Nézd meg ezt is:

http://goodstuff.hu/2017/03/20/nem-felnek-elenken-szinesek-lenni-ezek-a-gyonyoru-hazak/

Meryl Steep házvásárlással kezdte az évet, meg is mutatjuk!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *