LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Rá gondolsz… pedig tudod, hogy *nagyon* nem kéne…

Share

Amikor épp rá gondolsz mikor nem kéne, nézz meg egy jó filmet, és tölts magadnak egy pohár bort. Meg még egyet. Sírj nyugodtan, mikor a női főszereplő rájön, hogy Ő is csak egy strigula az ágytámlán, miután lefeküdt a pasival.

Emlékezz, hogy milyen, mikor kicsinek és jelentéktelennek érzed magad, és vedd észre, hogy most kicsit te is így érzel. Nyeld le.

Amikor épp rá gondolsz mikor nem kéne, olvass utána a párhuzamos univerzum elméleteknek, tanulj a világűrről, és tedd fel a kérdést, hogy van e olyan hely a világon, ahol jól működhetett volna a dolog köztetek. Aztán nevess magadon. Feküdj le és lélegezz. Mélyen.

Amikor épp rá gondolsz mikor nem kéne, hallgass Radiohead-et, és gondolkodj el, kiről énekelte Thom a ’Fake Plastic Trees’ című számot. Azonosulj a szöveggel jobban annál, mint amennyire kényelmes beismerned. Végtére is nagyon próbálsz nem rá gondolni, de mikor az a rész jön, hogy ’Bárcsak az lehetnék, akit mindvégig akartál’ valahogy mindig az ő szemei jelennek meg előtted. Válts a következő számra.

Amikor épp rá gondolsz mikor nem kéne, rejtsd el jól a telefonod és próbálj meg rájönni, ki vagy nélküle. Írj naplót, rajzol kezeket szénnel, olvass John Greene könyveket. Szakíts időt magadra, és kezdj el rájönni, hogy már nem is utálsz annyira egyedül lenni, mint gondoltad.

Amikor épp rá gondolsz mikor nem kéne, lassan törődj bele, hogy nem irányíthatod az emlékeidet, és azt sem, hogy kiért fáj a szíved. Találj ki egy saját magyarázatot. Talán oka volt, hogy ilyen fájdalmat okozott. Talán nyomott hagyott, és talán nem minden sebet a fájdalom okoz, hanem van amelyiket a szerelem teszi.

Legközelebb, ha rá gondolsz, és úgy érzed, nem kéne – engedd magad emlékezni. Engedd szabadjára a gondolataidat, jusson eszedbe, mikor ketten ültetek a parton egy padon egy kellemes nyári estén, és annyira nevettetek egy Youtube videón, hogy nem kaptatok levegőt.

Emlékezz mindenre és tudd bárhogy is, de rendben lesznek a dolgok.

gsbox_banner

Te már túl vagy rajtam, de én még nem vagyok jól…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *