LOADING

Type to search

Élem

15 jel, hogy nem számol veled komolyan

Share

Úgy is mondhatnánk, hogy annyira nincs oda érted. Néhány intő jel, amit jó, ha tudsz…

1. Együtt töltöttetek egy fantasztikus éjszakát, és te úgy érzed, hogy végre közelebb kerültetek egymáshoz. Ő viszont egy hete ignorál.

2. Viszont az lépésről lépésre követni tudod, hogy a szocmédiában mindenféle nőknek a képeit lájkolja és flörtölve kommentel. Vagy kommentelve flörtöl?

3. Amikor a barátaival vagytok együtt feltűnik neked, hogy a könnyűvérű nőkről beszélnek, hogy ki-kivel és mikor… Bár mindenki egyéniség, nem árt észben tartani, hogy madarat tolláról, embert barátjáról. Lehet, hogy te is csak egy egyszeri alkalom voltál.

4. Vagy nem volt még soha komoly kapcsolata, vagy nem tudja, hogy folyamatosan az exről beszélni kellemetlen. Neked. Neki pedig az, hogy ez esetben nyilvánvalóan nincs túl rajta.

5.  Ha társaságban vagytok soha nem fogja meg a kezed, vagy csókol meg nyilvánosan. Ha jobban belegondolsz akkor sem, ha kettesben vagytok. (?)

6. Amikor a kapcsolat egy új szintre lép (például szex) a párok közelebb kerülnek egymáshoz, még jobban megnyílnak egymásnak. Ezt te egyáltalán nem tapasztalod. Mintha meg sem történt volna.

7. Láttál képeket más lányokról, és tudod, hogy kapott (kap) üzeneteket más lányoktól. Viszont beszélni nem beszél róluk. Úgy csinál, mintha te lennél az egyetlen lány az életében. De ez nem igaz.

8. Mintha csak egy pillanatnyi ötlet lennél. Jön és megy, de terveket nem készít veled.

9. Viszont ígéret, az van. Majd ide megyünk, meg oda, meg ez lesz, meg az lesz. Nézz szembe vele: valószínűleg ezek nem fognak megvalósulni.

10. A találkozásaitok egytől egyig az ágyban érnek véget. Lehet, hogy előtte megnéztetek egy filmet, vagy ettetek valamit, de néhány óra múlva ugyanott vagy. Bámulod a plafont.

11. Ennyi kifogást az életedben nem hallottál. Nem hívott mert nem volt nála a telefonja, nem ér rá, mert temetésre megy, nem látta az e-mailt mert rengeteg dolga volt. Nem volt még elég?

12. Ha együtt vagy fele flört bajnokok vagytok. Ő a legcukibb pasi a világon, csak épp semmit nem tudsz róla. A személyisége és a múltja rejtve marad.

13. A telefonja folyamatosan “pittyeg”, néha megnézi és el is mosolyodik, de, hogy ki üzenget neki, az nem derül ki. Gyanítható, hogy más nőkkel is kapcsolatban van, amiről neked (nyilván) nem beszél.

14. Hol találkoztok? Nálad, vagy nála. Még egyszer sem volt “igazi” randitok. Még egy kávéra sem hívott meg…

15. Amikor először találkoztatok elmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Lehet, hogy még a sebeit nyalogatja, vagy más tervei vannak. Ha később úgy tűnik neked, hogy változik a helyzet, akkor se felejtsd el: ő az elején megmondta. Inkább beszélj vele, ha bizonytalan vagy, de semmiképpen ne lovald magad hiú reménybe.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

7 dolog, amit a *modern* randizásról tudnod kell, és nem biztos, hogy tetszeni fog…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *