LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

Melyik *Így jártam anyátokkal* szereplő vagy a (csillagjegyed alapján)? Mondjuk!

Share

Te is rajongója vagy a sorozatnak? Kíváncsi vagy, hogy Lily vagy Robin vagy? Akkor olvass tovább!

Kos (március 21 – április 19) : Emlékszel Quinn-re, a nőre akit Barney majdnem feleségül vett? Nos, jobban hasonlítotok, mint gondolnád. Nem csak hogy mindketten a gazdag, öltönyös rossz fiúkra buktok, akik rettegnek az elköteleződéstől, de állatira függetlenek is vagytok. Nincs szükséged egy kapcsolatra, hogy boldog legyél. Valójában jobban elvagy egyedül. Te vagy a bulikirálynő, minden hétvége életed legjobbja, még akkor is, ha nincsenek körülötted pasik, hogy szórakoztassanak.

Bika (április 20 – május 20) : Ahogy arra Marshall is rámutatott az egyik epizódban, Ted tipikus bika. Épp olyan vagy mint Ő, sosem fogysz ki a szeretetből, amit másoknak adhatsz. Természetes pokolian makacs vagy, ezért van az, hogy akkor is ragaszkodsz a másikhoz, ha az már minden okot megadott arra, hogy tovább állj. Ráadásul a legapróbb dolgok miatt is képes vagy féltékenykedni. De ha a megfelelő embernek adod a szíved, nem lesznek hülyék, hogy eldobják.

Ikrek (május 21 – június 20) : Victoria álnevet adott meg Tednek, aztán úgy döntött, randizni akar Teddel, majd szakított Teddel, majd lelépett az esküvőjéről, hogy Teddel legyen. Épp, mint ő, te sem tudod eldönteni soha, hogy mit akarsz. Egy pillanatban jó ötletnek tartod, hogy szingli maradj egy ideig, a következőben meghalnál egy randiért. Jellemzők rád a hangulatingadozások, de ez nem annyira számít, így is szerethető vagy (a jobb napjaidon).

Rák (június 21 – július 22) : Akár csak Stella, te is egy konzervatív nő vagy, akit a családi életre teremtettek. Nem az a fajta van, aki elmegy kocsmázni és lefekszik az első jóképű férfival, aki szembejön. Valaki különlegesnek tartogatod magad. Valakinek, aki nem ver át. Inkább megállapodnál egy férj és egy gyerek mellett, minthogy nagy játékos legyél. Ez a ’modern’ életforma nem neked való.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22) : Sikeres, független nő vagy, mint Robin. Eszelősen bátor is vagy, ami azt jelenti, hogy simán jégre mész hokizni, vagy illetlen dolgokat mondasz a tévében, akkor is, ha tudod, lehet kirúgnak. Az egyetlen dolog veled kapcsolatban, hogy úgy viselkedsz, mint aki tudja magáról, hogy nagy király, viszont saját magadat mégsem így látod belülről. Hagyod, hogy a félelmeid legyőzzenek, pedig bárki szerencsés lenne, ha őt választanád, akkor is, ha tényleg folyton te leszel a főnök a kapcsolatban.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 23) : Mint Ranjit, az évszázad sofőrje, mindenki megbízik benned és szeret veled beszélgetni. Talán nem te vagy az első, akit a barátai felhívnak, ha bulizni akarnak, de ahányszor találkoztok, őszinte mosolyt csalsz az arcukra. Nem tudják megállni, hogy szeressenek.

Mérleg (szeptember 24 – október 22) : Teljesen olyan vagy, mint Tracy, a titokzatos ’anyátok’, aki köré az egész sorozat épült. Miért? Mert az egyik legkedvesebb ember vagy, aki erre a Földre született, még akkor is, ha már ezerszer vertek át mások. A sok rossz tapasztalat ellenére is nagylelkű és jószívű vagy. Aki beléd szeret szerencsés fickó, mert te leszel neki minden, amire szüksége van.

Skorpió (október 23 – november 21) : Gratulálok, olyan vagy, mint Barney Stinson! Magasan hordod az orrod, úgy teszel, mint aki túl menő ahhoz, hogy adjon mások véleményére, pedig igazából félreértenek. Mélyen belül aranyból van a szíved és bármit megtennél a barátaidért. És ha egyszer szerelmes leszel, bármit megtennél, hogy boldoggá tedd a partnered. Önzőnek tűnsz, pedig önzetlenebb vagy, mint bárki más.

Nyilas (november 22 – december 21) : Mint Scooter, Lily gimis szerelme, te is elég rámenős tudsz lenni. Ha találsz valakit, aki tetszik, addig nem nyugszol, míg fel nem kelted a figyelmét. Ha nem jön össze, akkor is mész tovább, mert tudod, a siker nincs messze (annyira).  Néha kicsit túl messzire mész és elijesztesz pár ember, szóval figyelned kell. mit mondasz.

Bak (december 22 – január 20) : Emlékszel Kevinre, a pasira, akihez Robin majdnem hozzáment? Nos, okos, kedves és érzékeny vagy, akár csak ő. Büszke vagy a munkádra, szeretsz is dolgozni, legalább annyira, mint randizni. De nem a partizós típus vagy. Inkább egy pohár bort iszol, mint egy felest.

Vízöntő (január 20 – február 18) : Nyugodt, kreatív, őszinte és hűséges vagy, mint Lily. Ha egyszer megtalálod a számodra megfelelő személyt, semmi nem választhat el titeket egymástól. A ’szakítás’ nem szerepel a szótáradban. A párod nem csak az, akivel izgi az ágyban. Ő egyben a legjobb barátod is, aki nélkül nem tudnál élni.

Halak (február 19 – március 20) : Mint Marshall, te vagy az ész a baráti társaságban, de senki nem veszi észre, mert folyton dalocskákat költesz és szóvicceket találsz ki halakról. Mindenki szerint jó veled lenni, mert megnevettetsz másokat, de ha kell, meghallgatod a problémáikat is. Őszinte vagy és megbízol az emberekben, úgyhogy ha új barátra lelsz, azt örökre megtartod.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

11 film hétvégére, amitől *biztos* jól fogod érezni magad!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *