LOADING

Type to search

Rácsodálkozom Utazom

Bérelnél lakást egy vulkán tetején? Már erre is van lehetőséged!

Share

Hawaii-on a vulkánok hazájában te is közel kerülhetsz ehhez a különleges természeti jelenséghez, ha van elég bátorságod hozzá. Mutatjuk a világ egyik legmenőbb bérelhető házát.

© Smiling Forest/Airbnb

Ha igazán kalandos utazásra vágysz, akkor itt a lehetőség, hogy egy vulkán közvetlen közelében figyeld meg ezt a nem mindennap természeti jelenséget. Ha szerencséd van, akkor láthatsz lávafolyamot, vulkáni gőzöket, és persze a természeti erők, azaz a víz és a tűz csatáját is megfigyelheted. Ez elég érdekesen hangzik, de többet is ígér az az Airbnb hirdetés, ami a Kalapana-ban található házat reklámozza Hawaii-on.

A Főnix névre hallgató ház a Kilauea lábánál fekszik, ami csak 4 mérföldre található egy nagyon aktív vulkántól. A vulkán 1983 óta folyamatosan kitör, így biztos, hogy érdekes élményben lesz részed ha itt szállsz meg. A hirdetésben így buzdítják az embereket a ház bérlésére:

“Az ablakodból láthatod a füstöt, és azt ahol a láva találkozik az óceánnal és megfigyelheted, hogy hogyan teremt újabb földet a Földön. A füstölő vulkán és a csillogó óceán, a mindenhol elterülő drámai fekete lávakövek exkluzív kilátást adnak erre a nem mindennapi helyre. Amíg a vulkánt figyeled, közben a konyhasarokban főzhetsz, majd a hálószobás, galériával felszerelt ágyban pihenhetsz, ha elfáradtál. A házban egy modern fürdőszoba is található, és persze szélessávú WiFi, hogy megörökítsd a világ utolsó pillanatait, mielőtt mindent elnyelne a láva.”

© Smiling Forest/Airbnb

Tetszik a hirdetés? Ha kivennéd a házat, akkor ITT  te is megteheted kb 114 dollárért (29.000 forint/éjszaka).

forrás

Ajánljuk ezt a szállást is! 

Gianni Versace elképesztően dekadens villájában akár te is megszállhatsz!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *