LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ezeken a dolgokon kéne változtatnod, hogy boldogabb legyél! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Share

Ahhoz, hogy életünk boldogabb és némileg egyszerűbb legyen lehet, hogy csak egy-két dolgon kellene változtatni. De hogy melyek ez a dolgok, az mind meg van írva a csillagokban…

Kos

Ilyen kalandvágyó és független természettel egy kosnak nem jelent problémát akár még egy magányos túra sem az ismeretlenbe. Gond nélkül megküzdenek a napi rutinnal és képesek a fontos dolgokra fókuszálni, annak érdekében, hogy kitűzött céljaikat elérjék. Ám kétségtelenül fel kell hagyniuk azzal a gondolkodással, hogy az élet egy folyamatos mozifilm, ahol a következő nap még izgalmasabb lesz, mint az előző. Meg kell tanulniuk megtalálni az örömöt egy olyan kalandban is, amelyben két pillanatnál többet is elidőznek.

Bika

A bikáknak le kell számolniuk azzal a meggyőződéssel, hogy bárki, aki megpróbál közelebb kerülni hozzájuk, arra fogja kényszeríteni, hogy feladják a szeretett függetlenségüket. Talán nem is annyira elképzelhetetlen, hogy valaki azért szereti meg őket, amilyenek, és esze ágában sincs megváltoztatni. Nincs más hátra, mint nyitottnak lenni.

Ikrek

Az ikreknek általában nehéz összerakni a gondolataikat és minden ötletet meg akarnak valósítani. Hajlamosak csapongani, és rendre új hobbit találni maguknak. Álmaikat gyakrabban cserélgetik, mint mások a bugyit. Ezért kellene elengedniük a bűntudatot, amely ingatag természetük miatt gyakorta rájuk tör. Mert kit érdekel a mások véleménye? Kedves Ikrek! Lehet örülni, hogy ilyen energetikus és kreativ személyiséget mért rátok az ég.

Rák

A rákoknak végtelen kapacitásuk van a szeretetre. Ám éppen emiatt a túlcsorduló szeretet miatt megsérülhetnek. Sokszor. Ezért el kell engedniük azokat az embereket a múltjukból, akik nem szerették őket és csak a jövőbe szabad nézniük.

Oroszlán

Mit is kéne gyorsan elengednie egy oroszlánnak ahhoz, hogy magabiztos legyen? Nem mást, mint a rajongás iránti igényüket. Ahhoz, hogy szeretve érezzék magukat, nem a folyamatos dicséret az egyetlen eszköz.

A szűzeknek fel kell hagyniuk abbéli meggyőződésükkel, hogy csak úgy lehet valami tökéletes, ha minden pontosan meg van tervezve. Egy kis spontaneitás néha sokkal egészségesebb. Nem baj, ha az esetek többségében amolyan szűziesen jól össze vannak rakva, de néha engedtessék meg egy kis lazaság is.

Mérleg

A mérlegeknek nem ártana egy kicsit kevésbé hagyni, hogy mások érzései olyan nagyon hatással legyenek rájuk. Túl sokat foglalkoznak az őket körülvevő emberek érzelmi szükségleteivel, kétség kívül ők a legempatikusabb hallgatóság. Csak az a baj, hogy ez az amúgy nagyon jó tulajdonság sokszor visszaüthet, mert a nap végére szegény mérlegek olyanok, mint egy kifacsart mosogatórongy: teljesen kiégnek és gyakran még magukról is elfelejtenek gondoskodni.

Skorpió

Nem létezik, hogy mindig egy skorpiónak van igaza! Egy vitában néha jobb alulmaradni és nem kockáztatni egy jó kapcsolatot vagy barátságot. Ha ez sikerül, akkor lesz a skorpió az igazi győztes.

Nyilas

A nyilasoknak le kell számolniuk azzal, hogy állandóan kacérkodjanak. Persze, nagyon is megértjük, hogy nehéz megszabadulni attól, amiben a legjobb az ember, de azért azt a nyilasoknak is el kell ismerniük, hogy a körülöttük lévő emberek szemszögéből nézve ez nem mindig fair.

Bak

Egy bak minél előbb megszabadul az őt körülvevő vastag faltól, annál előbb lesz boldog. Komolyan. Nem olyan rosszak azok az emberek, akik egy kicsit beljebb szeretnének férkőzni és jobban megismerni őket! Nyugi…

Vízöntő

Nem lehet mindenki olyan gondoskodó és felelősségtudatos, mint te, Kedves  Vízöntő! Ez csak a te ajándékod. Nem lenne ez olyan különleges dolog, ha mind egyformák lennénk.

Halak

A halak jegyében született embereknek az öntudatukon kell a legtöbbet dolgozniuk . Számukra – akik egyébként oly kreativak  – ez rettenetesen nehéz feladat. Lehet, hogy érdemes lenne egy naplót vezetni, amelybe feljegyezhetnék azt a sok kedves szót, amit nap, mint nap kapnak.

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *