LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Vagány nővel akarsz randizni? Akkor ez a 10 dolog *egyáltalán* ne érdekeljen!

Share

Ha nem egy cicababát, hanem egy igazi dögös nőt fogtál ki magadnak akkor hátradőlhetsz. Vele ugyanis sokkal könnyebb – már a legelejétől!

Bár a tiszteletet elvárja, némi lazaságot, könnyedséget nyugodtan megengedhetsz magadnak. Őt ugyanis ezek a dolgok nem nagyon izgatják:

Milyen randit szervezel. Nincs szüksége rá, hogy tízezreket költs egy puccos étteremben. Csak az számít, hogy lássa az igyekezeted. Magadhoz is felviheted filmezni, csak az a lényeg, hogy a kedvenc édessége és a kedvenc sorozata legyen bekészítve. Bizonyítsd be neki, hogy odafigyelsz rá. Értékelni fogja!

Mikor akarod látni. Ez a nő rugalmas. Elhívhatod reggelizni, de éjfél után is szívesen találkozik veled. Bármi is legyen, meg fogja oldani, hogy ott tudjon lenni, ha előre megtervezted a randit, és időben szóltál neki. A lényeg, hogy tudni akarja, Ő e az első neked. Hidd el, nem fog felesleges köröket futtatni veled, azt ugyanis utálja.

Mikor lesztek ’hivatalosak’. Nem várja el, hogy a barátnődnek hívd egy-két találkozás után. Csak annyit vár el, hogy ne vezesd félre. Mondd meg neki őszintén, hogy mit akarsz már az elejétől, ne okozz neki csalódást.

Posztolsz-e róla a közösségi profiljaidon. Nem várja el, hogy a közös képeiteket mindenhova feltöltsd, hogy ezzel bizonyítsd a szerelmed. Ameddig face-to-face minden rendben van, nem érdeklik az ilyen dolgok. Nem kell világgá kürtölnöd, hogy együtt vagytok.

Mennyit vártok az első szexre. A laza nő a pillanatban él. Nem fogja kikényszeríteni, hogy három hónapot várjatok, míg lefekszetek egymással, és az első randin sem fog azon izgulni, vajon hogyan fog végződni az este. Majd a megfelelő pillanatban megtörténik, aminek meg kell történnie.

Milyen hamar válaszolsz az sms-ére. Nem az a fajta, aki percenként nézegeti a telefonját, hogy írtál e. Ha csak később írsz vissza, tudni fogja, hogy valószínűleg elfoglalt voltál. Ha pár másodperc kell csak, az se baj, feltehetően épp a telefonodat nyomkodtad, mikor megkaptad az üzenetét.

Mennyire vagy vonzó. Nincs szükséged kockahasra és izmos karokra, hogy lenyűgözd. Inkább az érdekli, hogyan bánsz vele. Mennyi tiszteletet mutatsz. Mennyire vagy vicces. Hogy érzi magát veled.

Hány barátnőd volt előtte. Nem fog a számok alapján ítélkezni. Szerinte a múlt nem számít addig, míg a jelenben veletek minden rendben van. Ezen kívül pontosan tudja, hogy mindenkinek van múltja.

Mi a foglalkozásod. El tudja magát tartani. Nem a pénzedért van veled. Az sem érdekli, ha éppen munkanélküli vagy, csak lássa, hogy valami iránt aktívan érdeklődsz, hogy vannak terveid.

Tökéletesen néz-e ki. Soha nem fogja másnak mutatni magát, mint amilyen. Az első randin nem fog salátát rendelni és túrázásról beszélni csak azért, hogy lenyűgözzön. Lehet, hogy magára borítja az italát. Lehet, véletlenül megemlíti az exét. De ez nem fogja érdekelni, mert legalább őszinte. Már az elejétől láthatod, ki is Ő valójában.

De nem pontosan ezt várjátok el mindketten a másiktól?

gsbox_banner

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *