LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Magister, BIOrytmus dezodor

Share

Van az a hiedelem, hogy a natúr dezodor nem fogja fel az izzadtságot és a szagokat. Na, ezt nagyon gyorsan felejtsd el!

Nálam tavaly nyáron, a legnagyobb kánikula közepén jött el az ideje, hogy végleg leszámoltam a parabénes izzadásgátlókkal. Nem volt zökkenőmentes az átállás, de sikerült, és ma már elképzelhetetlennek tartok, hogy magamra fújjak bármit.

Nagyon izgatott voltam, amikor megjött a Magister terméke, és ha olvasod a magazint tudod, hogy nem először teszteljük, és általában nagyon szeretjük, amit Dr. Mester Ildikó készít.

Ezúttal sem volt ez másként.

Aki csak most (akár ennek a cikknek a hatására) kezd el természetes alapanyagból készülő dezodort használni jó, ha tudja, hogy itt is van egy méregtelenítési, átállási folyamat.

Azonban minél előbb érdemes elkezdeni, mert többet nem lesz gond az

  • izzadás
  • a testszag
  • a foltok.

Szintén tisztázni kell még egy tévhitet: a natúr deók nem veszik el az izzadtságszagot. De. Elveszik. A BIOrytmus dezodornak például fantasztikus friss, teafás illata van, nagyon könnyen felvihető és a hatása egész nap tart.

A reggeli rutin része.

HOGYAN HASZNÁLD EZT A 100%-BAN TERMÉSZETES DEZODORT?

Minden reggel langyos vízzel és natúr szappannal mosd meg a hónaljad és töröld szárazra. Ezután alkalmazd a stiftet, az ideális hatás eléréséhez húzd végig a hónaljadon 3-4-szer. Várj pár percet és már öltözhetsz is. A BioRytmus dezodor formulája úgy lett kifejlesztve, hogy egész napon át védjen a kellemetlen szagok ellen és ne hagyjon foltot a ruházaton.

MIKOR AJÁNLJUK NEKED A BIORYTMUS DEZODORT?

Mindenkinek, aki szívesen használna egészsége megőrzése érdekében alumínium, paraben és egyéb vegyszerektől mentes dezodort! Azoknak, akik bőre kifejezetten érzékeny, esetleg hónaljuk gyakran gyulladt borotválkozás után vagy esetleg más izzadásgátlók használata után.

Várandósoknak, akik szeretnék vegyszermentes védelemben tudni magukat, és így leendő gyermeküket. Mivel számos tudományos cikk jelent meg a parabenek emlő karcionóma kialakulásában való szerepükről, ezért ajánlom azoknak, akik szeretnének mindent megtenni a betegség elkerülése érdekében, vagy akik kórtörténetében az emlő karcinóma szerepel.

Tiniknek, akik szeretnének hatékony védelmet a testszagok ellen.

Nézd meg ITT!

 

Ajánlhatunk még más terméket is? Akkor ide kattints:

Leteszteltük – Magister Products habkrémek

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *