LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Levél a Feleségnek, a Szeretőtől…

Share

Először is: ne haragudj. Azt hiszem elvettem tőled a hited a férfiakban. A jövő kapcsolataiban, a szerelemben.

Tönkre tettem a szerelmet közted és közte. Felrúgtam egy egyezséget, ami tökéletes volt addig, amíg én nem léptem közbe. Ezért elnézést kérek. Ne haragudj rám, hogy megbántottalak.

De nem azért írom most ezt a levelet. Ez nem segít egyikőnknek sem tovább lépni az életünkkel. Milliószor leírhatnám, hogy ne haragudj rám – semmin nem változtatna. Inkább megpróbálom elmagyarázni, hogy mi történt.

Hogy, hogy történt. Mert tudom, hogy vannak kérdéseid. Ezzel tartozom.

(Magamnak is.)

Ő jött hozzám. Én nem mondtam nemet, és ő jött újra és újra. Először azt gondoltam, ez csak egyszeri alkalom. Még nem vagyok rossz ember. Hiszen az emberek követnek el hibákat, igaz?

Nem vagyok rossz ember, hiszen ez csak kémia. Ez csak szex. Szóval rendben van. Te nem voltál ott, az embereknek pedig vannak igényeik. Én ott voltam. Jelen voltam.

Abban a pillanatban kellett volna kilépnem, amikor számomra több lett, mint testiség. Nem, igazából akkor, amikor először megcsókolt. Amikor jóval több volt már, mint szex.

Úgy éreztem értékes vagyok. Különleges. Törődött velem, kapcsolat kezdődött kettőnk között. Olyan kapcsolat, amit dédelgettem. Amire szükségem volt, mert többnek éreztem magam tőle.

A szívem átvette az irányítást, és nem hagytam el őt.

Akkor sem, amikor először megláttalak. Amikor találkoztunk. A névhez hirtelen egy arc társult, egy nő, akit én bántottam. De mégsem álltam le, mert azt gondoltam: ez a te hibád.

Ez az egész a te hibád. TE nem voltál már ott neki, TE voltál aki kevés volt.

És az is te voltál, aki miatt nem lehettem együtt azzal, akit szeretek. Aki miatt nem tölthette velem az ünnepeket.

Nem kérek elnézést azért, mert beleszerettem valakibe. Én elhittem az ígéreteket, aláhúztam a közös jövőt. Azt hittem van erre esély. Akartam, hogy legyen erre esély. És elhittem, hogy viszont szeretnek. Talán így volt.

De tudd, hogy téged is szeretett. Harcolt érted, és minden alkalommal visszatért hozzád. Tudom, hogy ez kevés, és pont tőlem szörnyen hangzik.

Sajnálom, hogy hibáztattalak. Sajnálom, hogy te lettél a ROSSZ a kapcsolatban, aki mindenről tehet. Aki nem tudott megadni mindent a másiknak, amit akart. Sajnálom, hogy én csináltam belőled olyan nőt, aki falak mögé zárta magát.

Olyan nőt, aki még sokáig nem fog hinni a szerelemben.

Csak azt akarom, hogy kapj egy lezárást. Így kimondom: mindannyian vesztesek vagyunk. Bárcsak visszacsinálhatnám.

Szeretettel,

a Szerető

gsbox_banner

A nőnek, akivel megcsalt a pasim. Örök hála.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *