LOADING

Type to search

Élem

7 veszekedés, aminek örökre búcsút mondhatsz, ha egy igazi férfi van melletted

Share

Minden pár veszekszik. De az igazán kiegyensúlyozott párt a totális káosz brigádtól azt választja el, hogy min veszekednek.

Ha egy igazi férfi van melletted ezek miatt a dolgok miatt többé nem kell aggódnod.

1. Hűség

Ő tudja, hogy kit és milyen kapcsolatot keres. Ha pedig megtalálta és elkötelezte magát melletted nem fog félre kacsingatni. A céljaitok közösek, miért is rúgná föl?

2. Étterem vagy mozi

Jól érzitek magatokat együtt, így majdnem teljesen mindegy, hogy mit és hol csináljátok. Mivel tudjátok, hogy a kompromisszum az alap így egyszer az egyik, máskor a másik választ.

3. A múlt szellemei

Elég érett ahhoz, hogy tudja nem ő az első az életedben. (Ezzel te is tisztában vagy az ő részéről.) Szinte lehetetlen elmesélni az életed fontos pontjai úgy, hogy ne említenél egy-két volt pasit. Ilyenkor természetes, hogy a másik kicsit féltékeny lesz, de Ő nem fog hisztizni vagy veszekedni emiatt.

4. A barátok és a bulik

Elég érettek vagytok ahhoz, hogy tudjátok azért, mert együtt vagytok nem muszáj rajongani egymás barátaiért. Ez azonban nem ok arra, hogy a kapcsolatok elhaljanak. Ha neki fontosak a srácok jó, ha eljár velük lazulni. Te is tegyél így, és kapcsolódj ki a csajokkal.

5. A jövő

Talán az egyik legfontosabb dolog, és jó eséllyel meg is mutatja a kapcsolat állapotát. Akik nyugodtan, feszültség nélkül tudnak beszélni a jövőről, még ha nem is ugyanúgy képzelik el, tisztelik egymást. Tervezgessetek és vitázzatok róla, hiszen ez nagyon lényeges.

6. Hobbi és szabadidő

Életedben először tapasztalod, hogy nem érdekel hogyan kapcsolódik ki? Nem zavar ha egész este a videójátékot nyomkodja? Akkor tuti szerelmes vagy. Ő sem szól rád, hogy már negyvenedjére nézed újra a Szex és New Yorkot…

7. Barátok az ellenkező nemből

Ha aggódsz a “csajbarát” miatt akkor valószínűleg nem bízol a partneredben. Vagy önértékelési gondjaid vannak. Mindkettőt jó tisztázni és rendbe tenni, mert néhány haver miatt nem kellene aggódnod.

Bárhogy is… a párok veszekednek, vitatkoznak. Ezzel semmi gond. Ugyanakkor, ha a igazán jó a kapcsolat akkor előbb utóbb nem fogtok lényegtelen dolgokra időt pazarolni.

gsbox_banner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *