LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

Ilyen lesz az áprilisod (legalábbis a csillagjegyed ezt súgja…)

Share

Azt nem tudjuk, hogy mikor érkezik vége a jó idő, de néhány dolgot elárulhatunk az év legszeszélyesebb hónapjáról.

Kos (március 21 – április 19) : Az április a pihenésről fog szólni. Hagyd, hadd történjen, aminek történnie kell. A sok munka, amibe annyi energiát fektettél az elmúlt időszakban most fogja meghozni a gyümölcsét. Ebben a hónapban egy újfajta függetlenséget fogsz tapasztalni. Ahelyett, hogy a szituációk irányítanák az életed, a te kezedben lesz a gyeplő. Végre hatalmad lesz az érzelmeid felett is. Ez nagyon jó érzés, hagyd, hogy magával ragadjon! Épp itt az ideje. Innentől csak pozitívan!

Bika (április 20 – május 20) : Számodra tanulságos lesz ez a hónap. Rá fogsz jönni, mit kell tenned, hogy a lehető legjobb módon éld az életed. Épp egy átmeneti időszakot élsz, nagyon sok most körülötted a változás, amivel szembe kell nézned. Ez néha félelmetesnek tűnik, főleg, hogy nem tudod még, hogyan birkózz meg ennyi mindennel hirtelen. Így áprilisban leckét kapsz, hogyan fogadd el a változásokat ahelyett, hogy elmenekülnél előlük. Ez segíteni fog, hogy izgatottan várd, mit tartogat még számodra a jövő.

Ikrek (május 21 – június 20) : Az Ikreknek az április a lelki gyógyulásé. Közelebbi kapcsolatba kerülhetsz a spirituális oldaladdal, hogy elengedd a sok rossz energiát. A románc kevésbé lesz jelen az életedben, és talán kétségek fogják felütni fejüket a partnered, vagy leendő partnered illetően. Egyelőre hagyd a szerelmet a háttérben. Ez a hónap érted lesz, hogy jobban megismerd magad, és kitaláld, mire van szükséged.

Rák (június 21 – július 22) : Április hónapja minden lesz, csak unalmas nem. Erősebbnek és függetlenebbnek fogod érezni magad, mint valaha, ami mások számára is világossá fog válni. És bár néha még mások segítségére szorulsz, kezdesz egyre biztosabb lenni magadban, ami egy állati jó érzés. Rák, áprilisban vedd át az irányítást az életed felett!

Oroszlán (július 23 – augusztus 22) : Mostanában szerencsés voltál, és hamarosan megtudod, mennyire! Valami nem úgy történt a múltban, ahogy szeretted volna, és ez sokáig bántott. De most jó dolgok jönnek, és ezt te is érzed. Áprilisban jön az az áttörés, amire szükséged van. Egy reménytelennek látszó helyzet végre kezd majd jóra fordulni. Ahelyett, hogy arra várnál, hogy megtörténjenek a dolgok, menj és valósítsd meg, amit szeretnél! Áprilisban nincsenek kifogások.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 23) : Ha valamit régóta halogatsz, akkor áprilisban jön el az ideje, hogy végre megtedd. Rendezd le a nyitott ügyeidet, és térj vissza az utadra. A dolgok látszólag gyorsabb ütemben haladnak, mint amihez hozzászoktál, emiatt túlterheltnek és bizonytalannak érezheted magad. De ne aggódj, minden éppen úgy történik, ahogy annak lennie kell!

Mérleg (szeptember 24 – október 22) : A Mérleg hónapja a nosztalgia jegyében telik. A hónap felénél felbukkanhat egy kísértet a múltból, és valaki vagy valami megcélozhatja a szívedet. Ha egy személy az, akkor fel fogja tépni a sebeket, amikről azt hitted, már begyógyultak. Az április lesz a megbocsátás ideje, végre pontot tehetsz egy régi ügy végére. Amint kibékülsz a démonaiddal, meg fogod találni a nyugalmat.

Skorpió (október 23 – november 21) : A Skorpió áprilisa a kreativitásé. Tele lesz a fejed ötletekkel és gondolatokkal. Irányítsd az energiáidat egy új projektre vagy egy új hobbira. A képzeleted csak úgy szárnyal, használd ki! A hónap viszont konfliktusokat is tartogat számodra szűk családi körben. Általában nem vennél tudomást róla, míg el nem múlik, de erre most nem lesz lehetőséged. Használd a jó energiákat a hónapban, hogy megoldd a gondokat és jobb életed legyen!

Nyilas (november 22 – december 21) : A Nyilasnak az április boldogságot és önbizalmat hoz. A fellegekben fogsz járni a boldogságtól, és ezt mindenki látni fogja körülötted. Az önbecsülésed áprilisban tetőzni fog, és jobbnak fogod érezni magad, mint valaha. Az energiaszinted is nagyon magas, amitől az április számodra minden szempontból nagyon jó lesz. Jól érzed magad, jól nézel ki, jót akarsz tenni. Mi lehet jobb ennél? Ragyogj, élvezd, és inspirálj másokat. A pozitív energia ragadós, főleg a tiéd!

Bak (december 22 – január 20) : A Baknak ebben a hónapban eljön az ideje, hogy magára fókuszáljon. A mentális és testi egészséged érdekében lépj egyet hátra, és arra koncentrálj, ami igazán fontos. Szánj rá időt, vedd számba mi fontos neked, és mi nem. Az egészségededre fordíts különösen nagy figyelmet. Ha valami nem működik, engedd el. Az április egy produktív hónap lesz, ha hagyod. Tarts egy kis szünetet és pihenj, nagy szükséged van rá.

Vízöntő (január 20 – február 18) : Vízöntőként késztetést érzel, hogy változtass egy-két dolgon az életedben. Az életed egy része teljesen más irányba halad, mint ahogy eltervezted, és ebben a hónapban fogsz rá késztetést érezni, hogy végre cselekedj. Természetedből fakadóan eleinte kicsit agresszívan ugrasz neki a dolognak, úgyhogy lassíts le, és fokozatosan eszközöld a változtatásokat. A változás jó, de csak akkor, ha jól használod ki.

Halak (február 19 – március 20) : Áprilisban hatalmasnak érzed majd magad, és erős késztetést fogsz érezni, hogy találj magadnak valakit, akivel komolyabb kapcsolatot is kialakíthatsz. Kevésbé fog érdekelni a külső, annál inkább a belső tulajdonságokra fogsz koncentrálni. Már nem csak szexuális kapcsolatra vágysz, hanem mély, érzelmi kötődésre. Meg akarod találni a másik feled, és ez a hónap lesz az, mikor elindulhatsz ezen az úton. Halak, ezeket a dolgokat nem lehet siettetni, és míg a nyitottság remek dolog, időbe fog telni. Talán sokat tart majd, hogy szembe jöjjön a megfelelő személy, de mikor végre találkoztok, meg fogja érni a várakozás.

gsbox_banner

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *