LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

16 dolog, amit egy erős nő *akkor is* megtesz, ha nagyon nehéz!

Share

Néha sokkal egyszerűbb lenne elgyengülni, és hagyni az egészet a fenébe! De akinek tartása van, aki törődik azzal, hogy valójában ki, akkor is beleáll a dolgokba, ha ez a nehezebbik út…

 1. A belét is kidolgozza. (Bocs, de itt kár finomkodni, hiszen ez a helyzet.) Vannak napok, amikor megnyomná a szundit, vagy nem kelne ki az ágyból. De ez soha nem akadályozza meg abban, hogy felkeljen, felöltözzön és munkába induljon. Erős a kötelességtudata és állati a munkamorálja.
 2. Faképnél hagyja a mérgező embereket. Az sem számít, ha valakit egész életében ismert. Ha a személy stresszforrássá válik, akkor a múlté. Nem tolerálja a negatív embereket, nincs helyük az életében.
 3. Szereti önmagát. Ő is bizonytalan magában néha, de nem engedi, hogy ez megállítsa. Akkor is, ha nem érzi magát a helyzet magaslatán, tudja magáról, hogy egy gyönyörű, értékes nő.
 4. Nyíltan kifejezi az érzelmeit. Tudja, hogy sírni, sebezhetőnek lenni és megnyílni másnak csak az erős emberek tudnak. Mindig igazat mond, akkor is, ha ez nehéz. Mindig hű önmagához.
 5. Kilép a rossz kapcsolatokból. Nem fél a szingliségtől. Inkább egyedül van, mint egy olyan kapcsolatban, ahol a másik fél nem értékeli. Mindig magasra teszi a lécet.
 6. Figyel a mentális egészségére. Az elméjének is épp olyan nagy figyelmet szentel, mint a testének. Kivesz egy szabadnapot, ha úgy érzi, szüksége van rá. Beszél egy terapeutával, ha kell. Figyel magára, mert tudja, hogy erre szükség van ahhoz, hogy boldog legyen.
 7. Bátorít más nőket. Akkor is, ha féltékeny valaki testére vagy karrierjére, sosem mutatja. Ahelyett, hogy ellenfélként tekintene más nőkre, testvérként kezeli őket. Felemeli őket ahelyett, hogy szétszedné.
 8. Hisz önmagában. Sosem adja fel a hitet, hogy sikeres lesz. Lehet, hogy elbukik, de újra fel fog állni. Addig dolgozik, míg el nem éri célját.
 9. Tud nemet mondani. Általában többet vállal, de tudja, hogy nem csodanő, néha ő is besokall. Előfordul, hogy le kell mondania egy hétvégi iszogatást a barátokkal, vagy meg kell mondani a főnökének, hogy nem túlórázik, mert muszáj aludnia. Nem hajtja túl magát. Pontosan tudja, mennyit bír el.
 10. Gondoskodik magáról. Tudja, hogy az egyetlen, akire igazán számíthat, az saját maga. Ezért ő keresi meg a saját pénzét. Fizeti a saját számláit. Saját maga legjobb barátja. Ő a függetlenség mintapéldája.
 11. Tudja, hogy kérjen segítséget. Tisztában van a határaival. Ha valami nem megy, nem túl makacs máshoz fordulni segítségért. Tudja, hogy nem gyengeség, ha nem tud valaki mindent.
 12. Ami a szívén, a száján. Nem tartja magában a véleményét. Nem fél kitűnni a tömegből. Neki sokkal többet jelent az őszinteség, minthogy beilleszkedjen valahova.
 13. Kedves. Ha olyannal van összezárva egy szobába, akit ki nem állhat, mosolyog. Mindent megtesz, hogy méltóságteljes maradjon. Mindenkivel együttérző.
 14. Ha kell, odacsap az asztalra. Nem szeret konfrontálódni, de ha valaki átlép egy határt, igenis kiáll magáért, a családjáért, a barátaiért. Ha bántasz valakit, aki közel áll a szívéhez, nem hagyja annyiban.
 15. Folyamatosan fejlődik. Tisztában lenni a hibáinkkal, önkritikát gyakorolni sosem egyszerű, de ő lelkiismeretesen próbálkozik. Tudja, mely rossz tulajdonságait kell felszámolnia, milyen apróságokon kell változtatnia. Napról napra jobb emberré válik.
 16. A legkeményebb napokat is túléli. Vannak napok, mikor megfojtja a stressz. Van, mikor nem biztos benne, hogy lesz holnap. De nem számít, mi jön szembe, legyőz mindent. Elég erős, hogy átvészeljen mindent. Mindent.

gsbox_banner

15 film arról, milyen erősek is tudunk lenni mi, nők

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *