LOADING

Type to search

Szépítkezem

5+1 szemhéjpúder az igéző tekintetért!

Share

Csábító pillantásra vágysz? Nem kell sminkmesternek lenned hozzá, elég a megfelelő árnyalat és márka kiválasztása. De segítünk, hoztuk a 6 kedvencünket!

Make Up Revolution

Az igazi smink forradalom! Magas minőséget képviselő dekorkozmetikumok igencsak pénztárcabarát áron.

Avon

Tükör, aplikátor és négy tökéletes összhangban lévő árnyalat. A nude tónusok minden árnyalathoz jól mennek és mindenkin jól mutatnak. A lila árnyalatok élénkítik és gyönyörűen kiemelik a világosabb bőrtónust.

Zao

Krémes szemhéjfesték bársonyos textúrával és könnyű, púderes végeredménnyel. Speciális állagának köszönhetően a ZAO krémes szemhéjfesték egy pillanat alatt átalakulhat korrektorrá, rúzzsá, vagy pirosítóvá! Azért ez máris megoldja a “sok smink-kevés hely” problémákat…

Yves Rocher

Maradunk a natúr vonalon, íme az Yves Rocher gyöngyház hatású szemhéjpúdere!  Lágy, púderes textúrája igény szerint alakítható fedést tesz lehetővé, és hosszantartó hatást biztosít.

Kell a púder!

A selymes állagú Kell a púder! ásványi szemhéjporoknak nagyon magas a pigment tartalma, valamint kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. Használhatjuk őket akár szárazon ecsettel, vagy, ha fémesebb, metálosabb hatást szeretnénk elérni, akkor felvihetjük vizesen is.

L’Oréal Paris

Kis helyet igénylő paletta négy harmonizáló árnyalattal. Többféle színösszeállításban elérhető egészen az ezüsttől, az aranyló barnán át, a púderrózsaszínig!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *