LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Becsaptam magam, hiszen másnak képzeltelek…

Share

Él a fejedben egy kép arról, hogy milyen emberrel akarsz együtt lenni, ezért gyakran becsapod magad azt gondolva, hogy Ő olyan…

Úgyhogy pontosan ezt teszed.

Figyelmen kívül hagyod, ami nem tetszik, és abba az oldalába leszel szerelmes, amit Te gondoltál el róla, abba az oldalába, ami valójában nem létezik. És idővel olyan jól megtéveszted magad, hogy már nem is emlékszel a részletekre, amiket nem vettél tudomásul.

Néha annyira jó együtt lenni valakivel, hogy nem is számít, kivel vagy. Azonban az egyedül töltött idő kell ahhoz, hogy megismerd saját magad – milyen ember vagy, milyen ember akarsz lenni, és hogy az, akit egy nap igazán szeretni fogsz szerencsésnek fogja érezni magát, hogy veled lehet.

És mikor egyedül maradsz rá fogsz jönni, hogy nem Őt szeretted, hanem a képet, amit magadban alkottál róla.

Mert mindenki olyanba akar szerelmes lenni, aki egyenlő módon viszont szereti. De sajnos a legtöbb esetben nincs összhangban a mérleg két oldala. Rájössz, hogy lehet, hogy te szeretsz jobban. Te törődsz jobban…

De ezt a hangot elhallgattatod magadban.

Mert inkább lennél olyan emberrel, aki nem való hozzád, minthogy egyedül maradj.

De ezt nem ismered be, és így győzöd meg saját magad, hogy tökéletesek vagytok egymás számára. És ahogy tagadod a félelmet attól, hogy egyedül maradsz, egyre mélyebbre ásod magad. De előbb utóbb utolér az igazság. Mert lehet, hogy Ő veszi előbb észre, hogy félsz egyedül lenni akkor is, mikor együtt vagytok, és rá fog jönni, hogy nem Ő az, akivel lenni akarsz, hanem egy elképzelt ideál, amit festettél róla magadban.

És amikor pont emiatt elhagy, nem fogod érteni, mi történt.

Azt fogod gondolni, hogy valami rosszat tettél, valami rosszat mondtál, és hiába próbálja majd indokokkal enyhíteni a fájdalmad, továbbra is azon fog járni az agyad, hogy mi romlott el. Pedig nem arról volt szó, hogy mit csináltál, hanem hogy mit éreztél. Hogy ezek az érzések hogyan befolyásolták a tetteid, és hogy hogy nem vetted észre, hogy nem Őt szereted, hanem csak a gondolatát.

Amikor meg tudod majd válaszolni ezeket a kérdéseket, akkor fogsz elkezdeni gyógyulni.

 

gsbox_banner

Ha éppen nem vagy jó helyen akkor is tudd, hogy a világ vár rád, ideje indulni!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *