LOADING

Type to search

Élem

Várd ki azt, aki *teljes szívéből* fog szeretni!

Share

Egy nap te is megtalálod azt, aki úgy szeret, ahogy kell. Ahogy megérdemled.

Aki szeret, nyíltan szeret.

A szerelmük feléd tiszta és világos lesz mindenki számára. Nem csak a te fejesben fog létezni. Nem kell majd gondolkodnod, hogy kiről van szó, mikor ezt olvasod.

Nem kell majd kifogásokat keresned, hogy miért nem udvarol neked, miért nem kérdezi, milyen napod volt, vagy hogy miért nem hasonlít téged egy csodálatos naplementéhez.

Az, aki szeret, ki is fogja ezt fejezni. Egyértelműen. Teljes szívből. Bátran. Rettenthetetlenül.

Tudtodra fogja adni, hogy téged választott. Nem kell majd megkérdőjelezned, hogy vajon másnak is udvarol e. Nem kell majd percenként nézegetned a telefonod csalódottan.

Annyi időt vesztegetsz arra, hogy valaki érzelmeibe képzeled az irántad érzett szerelmet, amikor a másik nem álmodik rólad. Miért?

Ha nem hív, ha nem gondolja azt, hogy a szívedhez vezető út a legszentebb, amit valaha bejárhat, ha nem jelenik meg – engedd el. Majd jön valaki más. Majd jön ezer más.

El kell engedned a hajlamot, hogy olyan helyről próbálsz szerelmet előásni, ahol nem fogsz találni, ahol az ásó sziklakemény, száraz földdel találkozik. Te már magad is egy szerelem forrás vagy. Add meg magadnak ezt a szeretetet. Tépd szét a lapot, amire az van írva, hogy a szerelemnek egy lehetetlen, fájdalmas történetnek kell lennie. Olyannak, amibe te magad is beleszakadsz. Mert nem kell, hogy az legyen.

Elég fájdalmon mentél már keresztül. Szeresd magad. Szeress valakit, aki sebezhető és kedves és megválaszolja a benned rejlő kérdéseket. Engedd, hogy valaki olyan szeressen, aki nem kergetteti magát veled.

Volt idő, hogy süllyedtél, de most emelkedj fel.

Aki szeret nem próbál majd az oxigén forrásod lenni, de nem is fogja elvenni a lélegzeted. Aki szeret veled fog lélegezni.

gsbox_banner

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *