LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal

Mondd meg a csillagjegyed, mondom, hogy csökkentsd a stresszt!

Share

Valakinek az válik be, ha kiengedi a gőzt, valakinek pedig az, ha elrejtőzik a világ figyelő szeme elől. Nézzük, kit mi nyugtat le!

Kos

Amíg más állatövi jegyeknek feszültség esetén beválik, ha kissé elszigetelik magukat, addig a kosnak nem ez a megfelelő módszer. Ahogy egy jó vezetőhöz illik, felettébb tudatosak és szeretik a társaságot, éppen ezért a magány nem enyhíti a kos stresszét. Ellenben jó hatással lehet rá, ha kimozdul, ha csinál valami olyat, amit máskor nem vagy csak ritkán szokott.

Bika

A csillagjegy szülötteinek beválik minden stressz csökkentő módszer, ami a kosnak nem. Mivel a bikák hihetetlenül makacsak, nem válik javukra, ha ilyen helyzetben emberekkel veszik körül magukat. Szükségük van arra, hogy lenyugodjanak. Magukban. Egyedül. A legjobban akkor járnak, ha visszavonulnak egy kényelmes, csendes és békés helyre. Ez lehet akár az otthonuk, de lehet akár maga a természet…

Ikrek

Unatkozni senki nem szeret, de kétség kívül az ikreknek a legrosszabb a monotóniatűrő képességük. Ellenben nagyon kíváncsiak. Ezért ha rossz passzban vannak, egy utazás egészen biztosan helyrebillenti az egyensúlyukat.

Rák

A kedves rákocskák igazán csak néhány kiválasztottban bíznakmeg. Rendesen megválogatják, hogy kik lehetnek azok a személyek, akiket beengednek lelkük legmélyebb bugyraiba. Ha egy rák túlterheltnek érzi magát, akkor szeretteik felé fordulnak, náluk keresnek menedéket és megnyugvást. A család meleg szeretete megnyugtatólag hat rájuk: egy jó beszélgetés vagy egy közös főzés gyógyír lehet fáradt lelkükre.

Oroszlán

Az állatöv királya mindig aktív és kiáramló. Ha úgy érzik, hogy stresszementesíteniük kell, a világért se üljenek a fenekükön és gondolkodjanak. Minél több időt töltenek a szabadban és szívnak friss levegőt, annál hamarabb találnak vissza a lelki békéjükbe. Minél több pozitív tapasztalás, annál jobb!

Szűz

Az állandó tökéletességre törekvés miatt egy szűz nagyon könnyen túlhajszolja magát. Egyetlen apró részlet sem kerülheti el a figyelmüket és ha valami nem stimmel, attól nem tudnak szabadulni, egyszerűen beszippantja őket a probléma. Ilyenkor a legjobb, amit tehetnek, ha másfelé fordítják a figyelmüket és analitikus természetüket valami pozitívba forgatják át. Jó választás lehet ilyen esetben egy kiállítás: a művészet és a szemlélődés táplálja a szűz szeszélyes elméjét.

Mérleg

A mérleg nem bírja elviselni az egyensúlytalanságot. Túl sok időt és energiát töltenek azzal, hogy a saját és mások életében megteremtsék a harmóniát. Ha úgy érzik kezd kicsúszni a kezükből, jobb, ha minél előbb eszükbe jut kedvenc időtöltésük. Elő a könyvekkel és a rég elfeledett zeneszámokkal, de egy finom süti is sok mindent meg tud oldani.

Skorpió

Nem vitás, hogy a skorpió a legsötétebb állatövi jegy. Talán túlságosan is mélyen éreznek, ezért sokszor nem tudják kikerülni az élet negatív oldalát. Ha eluralkodik rajtuk a stressz, segíthet az átlendülésben, ha egy kicsit a misztériumok vagy a túlvilág felé fordítják figyelmüket. Lehet, hogy szokatlanul hangzik, de jót tehet nekik, ha belemélyednek például mások halálközeli élményeikről vagy egyéb misztikus dolgokról szóló beszámolóikba.

Nyilas

A csillagjegy szülöttei nagyon nem szeretnek egyedül lenni. Nehéz időkben is szükségük van a társaságra, szeretik magukat biztonságban érezni. Ezért ahelyett, hogy elmennének bulizni, egy saját házibuli egészen jó hatással lehet közérzetükre. Jó emberek, jó társaság, jó zene, tánc, tánc, tánc….Ennyi!

Bak

Az örökké dolgos és szorgalmas baknak a munka hiánya nem megoldás stressz esetén. Ha úgy érzik, hogy elvesztették az egyensúlyt, akkor a legjobb, amit tehetnek, hogy visszaszerzik az irányítást a dolgaik felett. El kell kezdeni tervezni, listát írni és máris helyre áll a bizonyos világrend.

Vízöntő

Sokan azt hiszik, hogy a stresszcsökkentés azt jelenti, ki kell kapcsolni az agyat. De ez nem igaz, és főleg az intellektuális vízöntő számára nem jöhet szóba. A legjobb, ha szellemi energiáit valami újra fókuszálja. Sőt! Legyen a jelszó a spontaneitás és az új tapasztalatok.

Halak

A halak jegy szülöttei semmit sem szeretnek jobban, mint elmerülni a saját kis világukban. Képzelőerejük segítségével pedig még a legdurvább stresszt is képesek legyőzni. Ebben nagy segítségükre lehet kreativitásuk is: mindegy hogyan, csak használják a képzeletüket, alkossanak, meditáljanak, álmodozzanak!

forrás

Nézd meg ezt is:

Ilyen lesz az áprilisod (legalábbis a csillagjegyed ezt súgja…)

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *