LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

13 nő, aki a *Fogd és ne ereszd!* kategóriába tartozik!

Share

Igen, néha egy kicsit haza beszélünk. Most is. Nem érdemes olyan vonat után futni, ami nem vesz fel, viszont íme néhány típus, akivel garantáltan nem bonyolult az élet.

Ha komolyan, de tényleg komolyan szeretnél venni egy kapcsolatot, akkor az alábbi nőtípusokat ajánljuk NEKED. Kedves Férfi!

 

A nő, aki nem ribanc.  Bocs, a megfogalmazásért, de ezt nézitek be a legtöbben.

A nő, aki válaszol az üzeneteidre. Nem azért mert kapaszkodik, hanem mert érdekled. Jó reggelt.

A nő, aki tudja kivel tölti az idejét.  Egyáltalán nem fecsérli az idejét olyanokra, akiket nem kedvel. Tisztán tartja a kapcsolatait.

A nő, aki tud mértéket tartani. Lehet, hogy a húszas éveidben még vicces volt lerészegedni egy randin, de komoly férfi nem kezd piás csajjal.

A nő, aki nem azzal van folyton elfoglalva, hogy nagy a feneke. Még akkor sem, ha tényleg nagy. És? Ő jól érzi magát, és nincs szüksége folyamatos visszaigazolásra.

A nő, aki nem nyaggat azzal, hogy merre vagy és kivel. Akinek az önértékelése rendben van, nem üldöz másokat. Tiszteletben tartja, hogy van életed.

A nő, aki főz. Természetesen nem mondjuk, hogy a nőnek a konyhában a helye (!), de nem baj, ha időnként össze tud dobni legalább egy egyszerű serpenyős ételt.

A nő, aki nem beszél össze vissza. Igen tudjuk, kell a hajsza, meg a vadászat. De ha folyton azon kell törni a fejed, hogy most mit is mond és hogy is érti egy idő után nem lesz kedved tanakodni a megoldáson.

A nő, aki folyamatosan fejlődik.  Keresi a lehetőségeket, tanul, okosodik. Nem csak a szakmájában, hanem önismeretben is. Vele soha nem lesz unalmas az élet.

A nő, aki nem papol a nők felsőbbrendűségéről.  Ide nem is kell semmit írnunk.

A nő, aki nem rejti el az érzelmeit. A világ bizonytalan hely. Nehéz megismerni egymást úgy is, hogy nem tudjuk mit gondol a másik. Az őszinteség, az érzelmek kimutatása nem feltétlenül divatos dolog. Viszont megkímél rengeteg félreértéstől és csalódástól.

A nő, aki nem marja el a barátaidat. Persze, hogy nem. Hiszen neki is szüksége van a barátnőire.

A nő, akinek tetszel.  Nem érdemes az időt pazarolni olyanra, akinek nem jössz be. Csak azért menni egy nő után, mert tetszik a külseje értelmetlen és butaság. Ennél tudsz jobbat is…

És hogy miért írtuk a címbe, hogy “igazi férfi”? Mert aki ilyen, az ugyanezeket a dolgokat megteszi. Tiszteletben tart, és megbecsül. Ez ugyanis a jó kapcsolat alapja, igaz? 🙂

gsbox_banner

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *