LOADING

Type to search

Élem Főoldal

6+1 mikro-hazugság, amit még a legboldogabb párok is mondanak egymásnak…

Share

És ezzel nincs is semmi baj. Majd mindjárt meglátod!

1. Amikor épp rohanásban vagytok, és a partnered már negyedjére öltözik át. Majd megkérdi: jól nézek ki? Te pedig azonnal rávágod, hogy igen. Pedig meg sem nézted, csak már nagyon el akarsz indulni.

2. Amikor a társad egy múltbéli tévedéséről faggat, és te nem akarod megbántani azzal, hogy nem volt igaza, vagy rosszul tett valamit. A jelenen nem változtat a leckét pedig megtanulta. Nincs értelme újabb sebeket szerezni.

3. Amikor egy olyan ajándékot kapsz tőle, ami egyáltalán nem tetszik. Te mégis lelkes vagy, mert annyira örült, hogy megveheti neked.

4. Ugyanez igaz arra is, ha új receptet próbál ki. Bíztatod, hogy el ne vedd az önbizalmát. Később persze elmeséled neki, hogy az elején egyáltalán nem ízlett.

5. Amikor beteg és szörnyen néz ki, te mégis azt mondod neki, hogy csodás. (Igen, taknyosan és vörös szemekkel is.)

6. Ha megkérdi, hogy féltékeny vagy-e. Nem vagy, de egy kis játék jól jön a kapcsolatotokba!

7. Amikor teljesen nyilvánvaló, hogy hülyeséget csinált, és te mégis megnyugtatod, hogy nem vagy rá mérges. Pedig az vagy, csak nem akarod még ezzel is terhelni. Lesz még idő kitárgyalni!

+1 Amikor tudod, hogy rossz napja van és milliomodjára nézi meg a kedvenc filmjét, amit nagyon unsz már. De azért odaülsz mellé a kanapéra és fogod a kezét, hogy megnyugodjon.

gsbox_banner

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *