LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Kizárlak az életemből, mert nem érdemelsz meg engem

Share

Nem azért, mert bosszút állok, vagy mert mérges vagyok. Vagy dühös.

Nem akarok úgy cselekedni, ahogy te. Nem akarom, hogy rossz legyen neked, vagy, hogy sírj amiatt, hogy mit teszek.

Én sírtam eleget, és hidd el, nem lett tőle jobb.

Én nem vagyok ilyen számító, vagy bosszúszomjas. Nem az a lényeg, hogy feldühítselek. A vicc az az egészben, hogy azok után, amit tettél, még mindig nem tudok neked fájdalmat okozni.

Sőt, a szívem legmélyén remélem, hogy egyszer megtalálod a boldogságot.

Csak nem velem.

Azért zárlak ki az életemből, mert nincs ott helyed. Mert nem érdemelsz meg. Nem érdemled meg a sok erőfeszítést, amit tettem érted, az első perctől, az első naptól.

A sok felvidító üzenetet, amit küldtem, hogy jó napod legyen. A sok elmosogatott edényt, a rendet, amivel haza vártalak.

Nem érdemled meg a sok apró meglepetést, amiről gondoskodtam.

A szívem legszebb darabját nyújtottam át neked, a türelmet, a szeretetet, a gyengédséget. Még akkor is kedves voltam, amikor te nem. Nagyon nem.

De most már tudom, TE nem érdemelsz meg egy ilyen kedves embert.

Kizárlak az életemből, mert millió esélyt adtam neked, hogy jobb ember legyél, hogy úgy kezelj engem, ahogy az nekem jár. Igen jár. Lehet, hogy az élet nem egy adok-kapok helyzet, de igenis vannak olyan dolgok, amelyekben vannak és lehetnek elvárásaink.

Azzal, hogy bocsánatot kértél nem mentetted fel magad az újabb szemétséged alól, amit aztán elkövetted. Soha nem értettem, hogy miért gondolják emberek, hogy azzal, hogy “bocsánat” el vannak intézve a dolgok…

Kizárlak az életemből, mert mióta ismerlek tudom, hogy nem szabad hagynom magam. TE voltál az, aki megtanított arra, hogy nem gyalogolhatnak át rajtam. Nem engedhetem, hogy tiszteletlenül bánjanak velem, nem élhetek egy egyoldalú kapcsolatban.

Nem ülhetek hajnalig az ágyban azon gondolkodva, agyalva, hogy elég jó vagyok-e neked. Vagy ennek a kapcsolatnak. Hogy megteszek-e mindent, hogy NEKED jó legyen. Megérdemlem, hogy jól, és kerek egésznek érezzem magam egy kapcsolatban. Szeretve kellene éreznem magam, és nem tehernek.

Kizárlak az életemből mert szükségem van a tiszteletre, a figyelemre és az elfogadásra. Mert így tudok az az ember lenni, aki szeretnék: erős, határozott, magabiztos. Aki nem kérdőjelezi meg önmagát.

Tudom, hogy jó ember vagyok. Tudom, hogy kedves ember vagyok, és tudom, hogy többet érdemlek.

Így eljött az idő, hogy tovább lépjek.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Talán egy nap *majd* lehetünk barátok…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *