LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Életed legjobb kapcsolata azzal a nővel lesz, aki a kis dolgoknak is őszintén tud örülni

Share

Randizz azzal, aki odavan, ha a kedvenc csokijával a kezedben mész haza, vagy ha lejátszod neki a kedvenc dalát a kocsiban, mert ez azt jelenti, gondolsz rá.

Ő nem az a fajta nő, akit a pénz vagy az anyagi javak lenyűgöznek. Kevésbé nem is érdekelhetné, mennyit költesz egy ajándékra. Nem várja el, hogy új autót, designer táskát, vagy drága ékszert vegyél neki.

Jobban örül valami személyesnek. Egy emlékkönyv a mozijegyekből, mikor elmentetek közösen megnézni egy filmet. Egy playlist a kedvenc dalaiból. Egy példány a kedvenc gyerekkori könyvéből. Inkább szeret olyan ajándékot kapni, amivel megmutatod, hogy figyelsz rá, minthogy olyat vegyél neki, amivel azt mutatod, mennyit keresel.

Tényleg úgy gondolja, hogy a gondolat számít.

Mellette úgy érzed majd, igazán élsz. Mindig talál majd valamit, amit megoszthat veled, akkor is, ha az annyi, hogy a főnöke megdicsérte, vagy, hogy végre feljebb lépett egy szinttel a kedvenc játékában. Vele minden nap van valami, ami ünneplésre ad okot. Mindig van valami, amin mosolyogni lehet.

Emlékeztetni fog, hogy több a jó dolog az életben, mint a rossz. Megtanít majd, hogy a kis dolgokat is értékeld, amiken a legtöbb ember átnéz, mert túl elfoglalt azzal, hogy mi a baj a világgal.

Köss ki amellett, aki lelkesül a kis dolgokért, mert ő szenvedélyes. Érdekes vele beszélgetni. Minden sztori beszippant, amit mesél, akkor is, ha csak arról van szó, hogy elment a fogorvoshoz, mert ő a legunalmasabb dolgot is úgy mondja el, mintha izgalmas lenne. Az élet minden részletében megtalálja a humort.

Ő tényleg odafigyel a kis dolgokra. Észre fogja venni, ha valamit nagyon megnézel a boltban, és meg fogja venni neked. A hangodon is rögtön hallani fogja, ha valami nincs rendben. Közel lesz hozzá, hogy a gondolataidban olvasson.

Egy igazi kapcsolatban, ami tovább tart a mézesheteknél, a szürke köd fel fog szállni. Nem vehetsz részt újabb kalandban minden egyes nap.

De ha ő veled van, akkor is jól fogod magad érezni, ha a közértben vásárolsz, ha a rendelőben várod a sorod, vagy ha egész nap a kanapén fekszel. Vele rá fogsz jönni, hogy valójában a kis dolgok az igazán fontosak. A kis dolgok, amik eldönthetik egy kapcsolat jövőjét.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Neked mi a fontosabb a szex, vagy kaja? 20+1 kérdés ami alapján, megtudod!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *