LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal Inspiráció Mozizom

12 motiváló film, ami segít megvalósítani az álmaidat!

Share

Időnként szükségünk van motivációra, hogy tovább tudjunk lépni az életünkkel. Miért is ne meríthetnénk erőt filmekből?

Az alapító

A McDonald’s alapítója, Ray Kroc (Michael Keaton) igaz története, aki egy kereskedő az 1950-es években és találkozik Mac (John Caroll Lynch) és Dick McDonald-dal (Nick Offerman), akik egy hamburgerezőt üzemeltetnek Dél-Kaliforniában. Kroc rögtön felfedezi az étteremlánc-potenciált, és hamar lenyúlja a céget a fivérektől, hogy megteremtse a multi milliárd dollárt érő brandet.

 

A számolás joga

Az amerikai űrprogram történetének egyik legkiemelkedőbb teljesítménye mögött három fekete nő állt. A számolás joga egy életrajzi film, ami a NASA úttörői, Katherine Johnson, Dorothy Vaughn és Mary Jackson történetét meséli el, akiknek munkássága lehetővé tette, hogy John Glenn kijusson az űrbe. Igaz történet igaz hősökről.

 

Erin Brockovich – Zűrös természet

Erin Brockovich egy olyan nő, aki eltökélten harcol az igazság mellett. Amikor az ügyvédnő felfedezi, hogy a város szennyezett vize sokakat megbetegít, saját küldetésének tartja, hogy harcoljon az igazukért. Ez a film inspirálni fog, hogy küzdj meg mindennel, amit az élet az utadba állít.

 

Lady Bird

A Lady Bird egy végzős gimnazistáról szól, aki életének új szakasza előtt áll, és motiválni fog, hogy úgy élj, mint amiről tinédzser korodban álmodtál.

Zsófi kritikáját itt olvashatod a filmről:

Megnéztük: Lady Bird, a Legjobb Filmre jelölt csoda

 

Micsoda csapat!

A női baseballcsapat története megmutatja, milyen megpróbáltatáson kellett keresztülmennie a nőknek, hogy a 40-es években elismerjék őket sportolóként.

Creed: Apollo fia

Még mindig próbálsz eleget tenni az újévi fogadalmadnak, hogy egészségesen fogsz élni? Ez a remek boxolós film rávesz majd, hogy mozogj, efelől nincs kétség.

Kaliforniai álom

Ez a romantikus vígjáték musical egy erőteljes szerelmi történet, de igazából arról szól, hogy valósítsd meg az álmaidat. Ajánljuk azoknak is, akik művészi válságban küzdenek.

Életrevalók

Igaz történet alapján, ez a megindító film egy vagyonos mozgássérült és ápolója igaz barátságát mutatja be Párizsban. Az élet millió meglepetést rejt, és soha nem tudhatod mit hoz a holnap…

Jég veled!

Ha ezek a sportolók el tudtak indulni az olimpián bobcsapatként, te is az lehetsz, ami csak lenni akarsz. Az egyik kedvenc sport(os) filmünk, remek humorral és zenével!

Gettómilliomos

Jamal Malik (Dev Patel) megválaszolja a kérdéseket az indiai Legyen ön is Milliomos!-ban, pedig mindenki kételkedik benne, hogy nyerni fog. Jamal élete egy megható példája annak, hogy a szerencse és a tehetség nagyságot szül.

Menedék

Dr. Jan Zabinski (Johan Heldenbergh) and Antonia Zabinski (Jessica Chastain) titokban a nácik ellen dolgoztak, és a második világháború idején zsidókat bújtattak állatkertjükben. Az igaz történet alapján készült film bemutatja, hogyan mentették meg százak életét.

Nem adok kosarat!

Monica (Sanaa Lathan) és Quincy (Omar Epps) gyerekkorukban találkoznak, együtt járnak iskolába, és mindketten imádják a kosárlabdát. Ez a film két ember erős, igaz kötelékéről szól, ami elkíséri őket egy életen át.

 

Kihagytuk a kedvenc motiváló filmedet? Írd meg nekünk kommentben!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

10 film erős nőkről, és arról, hogyan kell új életet kezdeni!

Tags:

You Might also Like

2 hozzászólás

  1. Míra 2019-05-28

    Békés harcos útja? A legmotiválóbb igaz történet!

    Válasz
  2. Thotty 2019-07-05

    August Rush

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *