LOADING

Type to search

Élem

17 *hülye* dolog, amit az érzékeny nő megtesz, egy *rossz* férfiért

Share

És amit ideje lenne már abbahagyni… Tényleg. 

Napokig vár az sms-re, és ha végre visszaírnak, máris válaszol, mert nem bír magával.

Kérdés nélkül visszaengedi az életébe akkor is, ha a pasi eltűnt hosszú hetekre szó nélkül.

Ad neki egy második (aztán harmadik, negyedik, ötödik) esélyt, akkor is, ha tudja jól, a másik nem fog megváltozni, ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni újra és újra, mert nem tanul belőlük.

Kifogásokat keres arra, a pasi miért csak szexelni akar. Meggyőzi magát, hogy a pasi az előző barátnője miatt már nem tud bízni a nőkben, vagy, mert fél a valódi, gyengéd érzelmeitől.

Megengedi neki, hogy megmondja, mit vegyen fel, melyik barátaival találkozhat a hétvégén, vagy milyen más férfiakkal tarthatja a kapcsolatot.

Számára a másik körül forog az egész világ, miközben a férfinak jó, ha néha eszébe jut, mi lehet vele.

Átszervezi a programját, amikor a pasi kitalál valamit az utolsó pillanatban, még akkor is, ha ezt a másik sosem tenné meg érte.

Eltávolodik a barátaitól, akik figyelmeztetik, hogy ennek nem lesz jó vége – pedig ők csak jót akarnak. És valószínűleg igazuk van.

Lefekszik vele, pedig nem áll még rá készen, hogy erre a szintre lépjen a kapcsolatuk. Azért csinálja, hogy lenyűgözze, vagy, hogy meggyőzze, hogy szeresse viszont.

Visszafogadja, miután a férfi félrelépett.

Csendben marad, mikor a férfi lehordja valamiért, mert aggódik, hogyha visszaszól és kiáll magáért, a pasi lelép.

Egészségtelenül sok időt tölt az edzőteremben (vagy diétás pirulákat tömve), mert a férfi beszólt az alakjára, és azt reméli, ha lead pár kilót, jobban fog neki tetszeni.

Nem mondja el a barátainak, mikor veszekednek, vagy mikor a férfi szavakkal bántja, mert tudja, a barátai nem tűrnék, és ő csak azt szeretné, hogy mindenki jóban legyen.

Álomba sírja magát minden este, mert a férfi újra és újra megbántja, ő meg újra és újra megbocsát neki.

Nézi, ahogy a pasi az orra előtt flörtöl más nőkkel, és meggyőzi magát, hogy nem számít, mert az este végén úgyis ő az, akivel hazamegy.

Minden egyes figyelmeztető jelet figyelmen kívül hagy, mert nagyon akarja, hogy működjön a kapcsolat, és nem bírja beismerni magának, hogy a férfi nem a megfelelő partner számára, sőt…

Alább adja az igényeit egy férfi miatt, aki nem éri meg se az idejét, se az erőfeszítést, mert bárhogy próbálkozik, nem tud túllépni az érzelmein.

(Mind csináltunk már hülyeséget, de ha most bármelyik pontban magadra ismersz akkor valószínűleg rossz férfi van melletted… )

Ez is érdekelhet:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *