LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal Szépítkezem

7 férfitípus, és 7 parfüm, amivel elcsavarhatod a fejét!

Share

Azt mondják, az illat az egyik legerősebb vonzerő. Szóval, ha azt akarod, hogy a pasid elveszítse az eszét, itt a segítség, milyen illatot fújj magadra.

Ha nem különösebben kifinomultak az érzékei: Az ilyen pasik megőrülnek a DKNY Be Delicious, vagy a Britney Speras Fantasy illatoktól. Titokban azt akarják, hogy olyan illatod legyen, mint anno fiatalon az egyetemen, mikor egy buli után összemelegedtetek a koleszszobában. Emlékezni fog ’legszebb napjaira’, mikor azt gondolta, ő a legnagyobb király.

Ha nagydarab, mackós férfi: Az ilyen típus olyan illatokra gerjed, mint a vattacukor és a vanília. Ha kétkezi, kemény munkát végez, azt akarja, hogy az illatod édes, meleg és hívogató legyen. Vaníliás testpermettel csak nyerő lehetsz!

Ha természetbarát: Azt akarja, hogy szappan illatod legyen, hogy friss és üde légy. A gyümölcsös, citrusos illatok felé bátran indulhatsz!

Ha irodalmár: Rózsa. Mindig rózsa.

Ha érzékeny, költő típus: Használj erős, feltűnő parfümöt, mert azt akarja, hogy ha három nap tömény szenvedély után elmész, érezze az illatod a párnán, és tudjon róla verseket és novellákat írni.

Ha nagyon érzéki: Annyit kell tenned, hogy besétálsz a Victoria’s Secret-be, és megveszed az összes fajta testpermetet, amit csak találsz. Vagy a parfümjeiket, amiknek mind olyan neve van, hogy ’Bombshell’ meg ’Sexy little thing’.

Ha egy igazi macsó: Mindegy, milyen fura illatot fújsz magadra, mehet a Shalimar is, aminek sokak számára kifejezetten ’öreg néni’ szaga van, mert a mi orrunk már hozzászokott a modern, tiszta és uncsi gyümölcsös illatokhoz. A lényeg, hogy erős legyen, hogy belengje a kocsit, amikor beszállsz. Felejtsd el a natúr termékeket, ide valami sokkal erősebb kell!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Hogyan született meg a világ 10 leghíresebb parfümje?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *