LOADING

Type to search

Lakom Rácsodálkozom

Megtalálták a világ legszebb miniházát

Share

A miniházak mindig bebizonyítják, hogy igenis lehet kis helyen is élni. Íme az álomotthon igazi vándoroknak, amelyek mindennel fel vannak szerelve egy kényelmes élethez.

Egy otthon a természet ölelésében? Ugye, milyen idillien hangzik? Vannak, akik megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy egy apró, ám minden kényelemmel és praktikummal felszerelt házban lakjanak, amelyet tulajdonképpen akár egy csiga, bárhová magukkal vihetnek. Az ilyen miniházakat általában kerekekre építik, így a tulajdonosok szinte akárhová leparkolhatják: a puszta kellős közepére, az erdő szélére, vagy akár egy tó partjára is.

A következő házikó különlegessége, hogy hat személy is kényelmes elalhat benne és tökéletesen környezetbarát. Sőt! Az egyik hálószoba csupa-csupa ablak, így az ágyból tökéletes kilátás nyílik a környező tájra.

Forrás

gsbox_banner

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *