LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Nem kell *kaparnod* azután, akinek helye van az életedben!

Share

Akinek helye van az életedben, azt nem kell kergetned, azután nem kell rohannod, őt nem kell üldöznöd.


A koslatás nem jó móka, legalábbis számomra biztosan nem az. Nem élvezem, mikor idegesen várok egy válasz sms-re nem tudva, hogy meg fog-e ríkatni, vagy megnevettet.

Nem élvezem, mikor megbeszélünk egy találkozót, és úgy érzem, hogy én sokkal jobban várom, mint a másik.

Nem élvezem, mikor életben kell tartanom egy beszélgetést, mert a másikat nem nagyon érdekli a téma. Nem élvezem, hogy próbálkozom és próbálkozom, és érzem, hogy az erőfeszítésem felesleges, mert egyoldalú.

Nem élvezem ezt a macska-egér játékot. Nem élvezem, hogy ’nyomulnom’ kell, ha akarok valamit, ha meg akarom mutatni az értékeimet egy olyan embernek, akinek magától kéne látnia azokat. Próbálom rávenni a másikat arra, hogy szeresse azokat a részeimet, amiket évekig építgettem és amiken annyit dolgoztam. Túl keményen próbálkozom valaki olyanért, aki egyáltalán nem próbálkozik értem.

Szeretek barátságokként gondolni a párkapcsolatokra. Barátokkal sosem kell tepernem. A sors úgy akarta, hogy barátok legyünk, hát azok lettünk. Úgy döntöttünk, részesei akarunk lenni egymás életének, úgyhogy azok is lettünk. Telefonáltunk, mikor azt ígértük, telefonálni fogunk. Találkozókat szerveztünk, amikre elmentünk. Kirándultunk és utaztunk, mert együtt akartunk lenni egy helyen. Nem titkoljuk el a barátságunkat senki elől.

Nem izgulunk azon, hogy elveszítjük a másikat, mert tudjuk, szeretjük egymást. Nem tepertünk a másik után. Megtaláltuk egymást, és úgy döntöttünk, együtt maradunk.

Egy bizonyos kor után automatikusan tudod. Tudod, kivel akarod tölteni az idődet. Kit akarsz az életedben tudni. Kinek szánsz több figyelmet. Kit akarsz jobban megismerni, mert azt gondolod, nagyszerű ember.

Így, ha valaki nem látja magától, milyen remek vagy, semmi nem fog változni azáltal, hogy tepersz utána. Lehet, hogy magányos vagy, vagy unatkozol, esetleg egy kis izgalomra vágysz, de egy párkapcsolat nem így működik. Mindig két ember kell hozzá.

Az, hogy valaki nem látja, milyen nagyszerű vagy, nem felhívás arra, hogy bizonyítsd az ellenkezőjét. Ez egy jel, hogy nincs rá szükséged az életedben, mert van olyan, aki magától is értékel, és nem igényel se bizonyítékot, se időt. Olyan, aki felbukkan a semmiből és megmutatja, többet érsz, mint gondolnád.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Amíg nem tanulod meg szeretni magad, nehezebben működnek a kapcsolataid

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *