LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

10 dolog, ami megmutatja, hogy hatalmas és csodás a lelked!

Share

Lehet, hogy néha úgy érzed nem könnyű így az élet, de hidd el, te nevetsz a végén!

1. Nem félsz kimutatni az érzéseidet

Ha valamit érzel a szívedben nem félsz kimutatni. Megengeded magadnak, hogy megmond és megmutasd a világnak, hogy ki is vagy igazából.

2. Törékeny a szíved

Talán emiatt bánkódsz a legtöbbet, igaz? Biztos, hogy megégetted már magad sokszor, és azóta óvatosabb is vagy. Egy biztos: a barátaid igazak, bennük bátran bízhatsz!

3. Többre értékeled az élményeket, mint a pénzt

Izgalomba jössz egy új könyvtől, egy utazástól, egy koncerttől. Fantasztikus, hogy apró dolgok is mennyire fel tudnak vidítani. Ugyanakkor a világi dolgok nem nagyon izgatnak.

4. A belső érték alapján választasz

Sok mindent, de párt is. Ha most visszanézel az életedre látni és érteni fogod, hogy a számodra vonzó emberek nem a külsejükkel hanem az eszükkel, határozottságukkal vagy épp a szívükkel ejtettek téged rabul.

5. Kedves vagy

Nem is tudnál másként élni, mint így: segítesz az embereknek. Gesztusokkal, idővel, tanácsokkal vagy épp bármiddel, amid van. Rólad mondják, hogy az “utolsó nadrágját is odaadná”. És ez így is van.

6. Foglalkoztatnak a világ dolgai

Nézed a híreket, aggódsz a háborúk és a Föld sorsa miatt. Hiszel benne, hogy egyetlen ember is meg tudja változtatni a világot. És ezért teszel is.

7. Odavagy a művészetekért

Ha kreativitással találkozol, bármilyen kis formában a szíved örül. Legyen az egy festmény, egy film, egy klassz dal te boldog vagy, hogy megtapasztalhatod.

8. Bizonyos helyektől könnybe lábad a szemed

Emlékszel az első csók helyszínére, a padra, ahol nagymamáddal ültél, a kávézóra ahol először találkoztál a legjobb barátoddal. A pillanat varázsát bármikor fel tudod idézni.

9. Érzékeny ember vagy

Néha még a környezeted is meglepődik, hogy milyen hatással van rád egy-egy szó, vagy tett. Nehezen engedsz el dolgokat, és nagyon nehezen lépsz tovább, mert mélyen kötődsz. De ne aggódj emiatt, ezt lehet gyakorolni (és kell is). Lehet, hogy ez az egyik feladatod az életedben?

10. Észreveszel minden apró részletet

Boldog ember az, aki társául választ. Te észreveszed a rossz napokat, az apró sérüléseket, a rezdüléseket. Ugyanakkor mindennek tudsz örülni, ami szívből jön.

Mi csak arra kérünk, maradj ilyen! A világnak szüksége van a JÓ emberekre, nem igaz?

 

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Őszintén? Semmi kedvem megváltozni azért, mert valaki ezt kéri tőlem

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *