LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Minden megvívott csata után erősebb leszel!

Share

Magadban hordozod a küzdés génjét, de te vagy az, aki soha, de soha nem adja fel!

Valószínűleg nem volt felhőtlen gyerekkorod, feltételezem, a szüleid nem sokat voltak otthon, vagy folyton veszekedtek, és talán a viselkedéseddel is voltak problémák.

De független voltál, a legtöbb dolgot magadtól tanultad meg, és sokkal erősebb voltál, mint azok a gyerekek, akiknek a legnagyobb gondjuk az volt, hogy az anyukájuk gyümölcsöt csomagolt az uzsonnás dobozba.

Azoknak a nőknek írok, akik keményen dolgoztak, hogy az az életet tudják élni, amit elképzeltek maguknak.

Akik megtalálták az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és akik példát állítanak nap mint nap a társadalomnak, hogy mit érhet el az ember, ha harcol a hátrányos helyzete ellen és ellenére.

Azoknak a lányoknak írok, akiknek hatalmas álmaik vannak, akik hercegnők akarnak lenni a saját kastélyukban, vagy arra vágynak, hogy híres énekesnők legyenek, vagy szakácsok, asztronauták, gén kutatók, ügyvédek, írók, színésznők.

Ők a következő generáció jövője, nők, akik tisztán látják a célt, remélnek, és valóra váltják az álmaikat.

Felteszem, te vagy az, akinek az önmagába vetett hite rendíthetetlen, mert megtanultad, hogy legyél saját magad szurkolója. Valószínűleg sosem volt könnyű dolgod, de nem igazán bánod, mert ez az, amitől erős, független nő vált belőled.

Figyelj rám, gyönyörű lány, igazi vagány nő vagy. Nézd meg, mennyi mindent éltél túl, vedd számba a dolgokat, amikért kiálltál, és légy büszke minden fájdalmas pillanatra, amiből erőt merítettél és előnyt kovácsoltál. Tudom, vannak napok, mikor azt gondolod, miért kellett, hogy ennyi rossz dolog történjen veled, amikor nem ezt érdemelted volna.

De az igazság az, hogy Isten a legkeményebb csatákat a legkeményebb harcosainak osztja, és ez önagában is elég jó bóknak számít.

Minden megvívott csata segít, hogy erősebb légy. Jobb emberré válsz. Olyanná, aki nyitottabb, kalandvágyó, rettenthetetlen, és magabiztos. Megtanulod, hogyan mosolyogj feltartott fejjel tudva azt, hogy senki nem ítélkezhet feletted olyanért, ami a múltban történt, mert te megbékéltél a tetteiddel.

Minden és mindenki ellened volt az elején, de Te magad mellé állítottad őket.

Harcos vagy minden nap, de nem vagy nyertes minden nap.

De te ezt is tudod.

Mindent amid van megérdemelsz és tudd: rengeteg jó dolog vár még rád! Élvezd!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

6 erős nő, aki nem fogadta el a végzetét, inkább boldog lett

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *