LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal Inspiráció

Ez a virág illik édesanyádhoz – legalábbis a csillagjegye szerint

Share

Anyák napján igyekszünk édesanyánknak meghálálni azt a sok gondoskodást és szeretetet, amelyet születésünk óta kaptunk tőle. A legtökéletesebb virág kiválasztásához akár a csillagokat is segítségül hívhatjuk, hiszen tudjuk: bennük minden meg van írva.

 

 

Akár az is, hogy egy szenvedélyes skorpió vagy egy gyakorlatias bika melyik virágnak örülne a legjobban. Miért is ne próbálhatnánk ki, hogy idén azt, amit a csillagok súgnak?

Kos

A kos lelkesedéséhez és vérmérsekletéhez semmi sem illik jobban, mint a változatos színekben pompázó romantikus tulipán. E káprázatos és energiával teli virágok vonzzák a kosokat, akik odavannak a meglepetésekért és kedves gesztusokért.

Bika

A bikát elbűvöli a természet ereje és az olyan virágok, amelyek olyan fenséges látványt nyújtanak, mint a liliomok. Eme illatos és drámai formájú növények régi történelmi szombólunként nagyon vonzzák a csillagjegy szülötteit, és nagy hatással vannak érzéki oldalukra.

Ikrek

Az ikrek számára a legjobb meglepetés egy csokor illatos rózsa, amely a legjobban szimbolizálja lényegüket: a szerelem és a barátság fontosságát. Ráadásul a rózsákban megvan mindaz a kettőség, amely az ikrek jegy szülötteiben is: az érem két oldala a csendes kifinomultságtól a ragyogó mulatozásig.

Rák

Együttérző és figyelmes személyiségükhöz legjobban a sarkantyúfű, elterjedtebb nevén a szarkaláb illik, mely delfin formájú virágjaival tökéletesen kifejezi a rák víz elemét és amelyhez az érzékeny szívű és romantikára hajlamos csillagjegy erősen vonzódik.

Oroszlán

Az oroszlánok számára olyan növényt érdemes választani, amely passzol e tüzes jegy hatalmas szívéhez és egójához, mint egy óriási, abszolút minden figyelmet magára vonzó napraforgó. Ebből a virágból árad a boldogság és a melegség, amely magával ragadja a szenvedélyes oroszlánt.

Szűz

Lepd meg a praktikus és intellektuális szűzet egy olyan virággal, amely személyiségük könnyedebb oldalára van hatással. A vadvirágra emlékeztető őszirózsák csillagformájú virágaikkal ösztönzőleg hatnak a szűz képzelőerejére és remekül passzolnak személyiségük vicces oldalához (mert az is van ám nekik).

Mérleg

Erős, fás szárukkal és csipkés virágaikkal a hortenziák az ellentéteket egyensúlyát szimbolizálják, így pompásan illenek a kiegyensúlyozottságot oly nagyon kedvelő csillagjegyhez. A figyelmes és szelíd mérlegek szívét ez a mesés növény azonnal meghatja.

Skorpió

Ha az érzékeny és szenvedélyes skorpiónak szeretnénk a kedvébe járni, akkor elég egy csokor pünkösdi rózsa és máris ő a világ legboldogabb embere. Ezek a pazarul telt formájú és feltűnő virágok azonnali hatással vannak személyiségük romantikus és erős oldalára egyaránt. Keleti kultúrákban a jó szerencse és a jólét szimbólumai, ennél fogva remekül passzolnak heves vérmérsékletükhöz.

Nyilas

Ahhoz, hogy a nyilas sokrétű személyiségét elbűvöljük, egy hasonlóan sokrétű virágra van szükség. A kerti szegfű számtalan szimbolikus jelentéssel bír, és a szerelemtől kezdve a szerencséig sok minden fűződik hozzájuk, s mivel igen tartós növény, megtestesíti a nyilas kitartását és állóképességét.

Bak

A bak felelősségteljes gondolkodása és megbízható személyisége tökéletes gondoskodóvá teszi őket, ezért egy olyan növény illik hozzájuk, amely hosszan gyönyörködtet. A fokföldi ibolya ragyogó színű virágaival és lágy, bársonyos tapintású leveleivel tökéletes választás számukra. E hűséget jelképező növény olyan, mint a bakok stabil természete, kiegészítve egy cseppnyi luxussal és érzékenységgel.

Vízöntő

Csendes szépségükkel és művészi formájukkal az orchideák passzolnak legjobban a vízöntő spirituális és intuitív karakteréhez és tökéletes összhangban vannak a csillagjegy lojalitás utáni vágyával. A rózsaszín példányok a tiszta kedvességet képviselik, míg a cattleya fajtákat az orchideák királynőjeként tartják számon, és az érett varázst testesítik meg.

Halak

A halak számára olyan növényt érdemes választani, amely kifejezi irántuk érzett csodálatunkat és elismerésünket, szem előtt tartva, hogy a növény ne legyen túl merész vagy látványos. Az inkaliliom finom virágaival és liliomszerű megjelenésével a nagyszerű szépség és a visszafogott pompa tökéletes kombinációja eme érzékeny csillagjegy számára.

 

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Szonia 2018-05-02

    Nem szeretem a virágokat 😁

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *