LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

12 párkapcsolati *hiba*, amit ha elkövetsz, köztünk vége!

Share

Bizonyos dolgokra nincs bocsánat. Bármilyen aprónak és lényegtelennek is tűnnek elsőre, lehet, hogy egy sokkal mélyebb problémára utalnak.

A hátam mögött csinálsz dolgokat. Nem kell megcsalnod ahhoz, hogy hátba szúrj. Nem akarom, hogy addig flörtölj egy lánnyal, míg meg nem adja a számát, akkor sem, ha nem akarod felhívni. Én kéne, hogy legyek az egyetlen, akivel lenni akarsz. Ha nem vagyok elég, megtalálod a kijáratot magadtól is.

Még érzel valamit az ex iránt. Nem vagyok második választás. Nem vagyok B terv. Nem vagyok ágymelegítő, míg az exed úgy nem dönt, ad neked még egy esélyt. Ha még mindig érzel valamit más iránt, akkor maradj szingli amíg nem állsz készen mást szeretni. Én akarok lenni az egyetlen a szívedben.

Találgatnom kell, mit érzel irántam. A kétes jelekkel csak az időmet vesztegeted, úgyhogy ne számíts arra, hogy ülök a telefonom felett és azt bogarászom, mit akartál mondani a legutóbbi üzeneteddel. Nem nyomozó vagyok. Vagy mondd meg nyíltan, hogy kedvelsz, vagy úgy veszem, hogy nem érdekellek, és akkor végeztünk.

Átlátszó kifogásokkal jössz. Nem vagyok olyan naiv, mint amilyennek látszom. Ha azt mondod, azért tűntél el három hétre szó nélkül, mert sok volt a munka, nem fog érdekelni. Ha nem bírsz el egy kapcsolatot a munkád mellett, csak az időmet vesztegeted amúgy is.

Hamis ígéreteket teszel. Ne mondd azt, amit hallani szeretnék, csak hogy befogjam. Ha megígéred, hogy megcsinálsz valamit, azt el is várom, hogy megtedd. Tarts magad a szavaidhoz. Nem vesztegetem az időmet hazudozókra.

Lenézel, mert vannak érzelmeim. Ha támadásnak veszed, hogy az érzelmeimről próbálok beszélni, és témát váltasz, akkor nincs helyed az életemben. Hiszed vagy sem, én sem szeretek sebezhetőnek tűnni mások előtt. Ha leültetlek, hogy beszéljünk őszintén, az azt jelenti, hogy bízom benned. Ne akard, hogy megbánjam.

Nem hívjuk nevén a dolgokat. Tudni akarom, mit gondolsz rólam. Ha látod magad a társamként, mondd meg. Ha csak le akarsz velem feküdni, mondd meg azt is. Ha fogalmam sincs mit jelentek neked, akkor úgy veszem, hogy semmit, és tovább állok.

Hülyeségkről hazudsz. Ne tégy úgy, mintha tetszene a zene, amit hallgatok, csak hogy bevágódj. Ne játszd meg magad. Ha nem tudok neked hinni a kis dolgokban, hogyan higgyek el bármit, amikor fontos dolgokról van szó?

Nem kérsz bocsánatot. Ha bántasz, elvárom, hogy bocsánatot kérj, és komolyan is gondold. Nem lesz második esélyed, ha nem látod be, mit csináltál rosszul.

Önző vagy az ágyban. Nem a játékod vagyok. Nem azért létezem, hogy kielégítselek. Ha kapcsolatban élünk, elvárom, hogy annyit kapjak, amennyit adok. Kezelj egyenlő félként a hálószobában és azon kívül is.

Lehúzod azt, aki és ami vagyok. Ugrathatsz a családommal és a munkámmal, de nem kritizálhatod egyiket sem. Ha nem tiszteled az életem, azt, hogy honnan jöttem, akkor engem sem tisztelsz, és ez nálam nem oké.

Rosszul bánsz velem. Ha összeveszünk, (ami elkerülhetetlen) elvárom, hogy továbbra is tisztelettel bánj velem. Ha elhordasz mindennek és fájó sebeket tépkedsz fel a múltból, csak hogy ’megnyerd’ a vitánkat, akkor szörnyű ember vagy. És én csak jó emberekkel randizom. Most már.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

6 jel, hogy nem elég *tökös* az elköteleződéshez (úgyhogy figyelj…)

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *